Κάσερες, ίσος μεταξύ ίσων (vid)

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να εξετάζει και να προχωράει τις μεταγραφικές του κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, υπάρχουν κι εξαιρέσεις που προκύπτουν από αστάθμητους παράγοντες.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να εξετάζει και να προχωράει τις μεταγραφικές του κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, υπάρχουν κι εξαιρέσεις που προκύπτουν από αστάθμητους παράγοντες. Όπως τέτοιο είναι στην προκειμένη περίπτωση το δημοσίευμα από τον ισπανικό ιστότοπο «ondacero.es», σύμφωνα με το οποίο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» εξετάζουν την περίπτωση του 22χρονου αμυντικού χαφ της Βιγιαρεάλ, Σαντιάγο Κάσερες.
Πρόκειται για ένα βραχύσωμο ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από τη Βελέζ Σάρσφιλντ πέρσι και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα «υποβρύχια» ως το 2023. Μάλιστα οι Ίβηρες έβγαλαν από τα ταμεία τους το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, κάτι που καταδεικνύει την αξία του αλλά και τις απαιτήσεις τους για κάθε ενδιαφερόμενο.
Προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν με είκοσι τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δυο στο κύπελλο και εννιά στο Europa Leaguer. Ωστόσο, είναι μια από τις περιπτώσεις που ναι μεν έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να λογίζεται ως μια από τις … προχωρημένες περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα ως τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.