Ατρόμητος ο Βέλλιος ως το 2021

Ο Απόστολος Βέλλιος κατάφερε να πάρει την ελευθέρας του από την Νότιγχαμ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα δύο χρόνια. Από αύριο οι ανακοινώσεις!

Στον Απόστολο Βέλλιο βλέπει ο Ατρόμητος τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ευθύμη Κουλούρη και κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα κυανόλευκα. Ο διεθνής επιθετικός ο οποίος για αδιευκρίνιστους λόγους ήταν παροπλισμένος στη Μπέβερεν από τα Χριστούγεννα και μετά, ήθελε να βρει και πάλι χρόνο συμμετοχής και είδε κι εκείνος ως ιδανική επιλογή τους Περιστεριώτες.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει συμφωνία για διετή συνεργασία, ωστόσο ο ψηλόσωμος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Νότιγχαμ από την οποία ήθελε την ελευθέρας του ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι ότι οι δυσκολίες σε αυτή την περίπτωση ήταν μεγάλες και οι διαπραγματεύσεις σκληρές.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, έναντι ενός ποσού αποδέσμευσης που ικανοποιεί και τους δύο. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τις οριστικές διαπραγματεύσεις με τον Ατρόμητο για το νέο του συμβόλαιο το οποίο αναμένεται να έχει διετή διάρκεια. 

Εκτός συγλκονιστικού απροόπτου όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι αργά σήμερα το βράδυ και από αύριο να υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Τό ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Χάρη Χαρίση για την περίπτωση του οποίου μένουν μόνο τα τυπικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.