Αποκαλύψεις για τον Buzz Lightyear κάνει ο Tim Allen

Τι κρύβεται κάτω από το σκουφάκι;Καίρια ερωτήματα που βασανίζουν τους fans από την παρουσία του...

Τι κρύβεται κάτω από το σκουφάκι;

Καίρια ερωτήματα που βασανίζουν τους fans από την παρουσία του Buzz Lightyear απάντησε ο Tim Allen.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ένα άτομο από το κοινό ρώτησε τι είδους χτένισμα κρύβει κάτω από το σκουφάκι. Σε αυτό ο Allen απάντησε, “Έχει μια απώλεια μαλλιών. Έχει καραφλιάσει λίγο. Το σκουφάκι που φοράει είναι για την κρύβει”, είπε ο Allen αστειευόμενος. “Όχι, στην πραγματικότητα έχει ένα πολύ όμορφο κεφάλι με μαλλιά. Είναι κάπως σγουρά. Και έχει και κοτσάκι. Όλα κάτω από το σκουφί”.

Όταν ρωτήθηκε αν περίμενε ότι το “Toy Story” θα συνεχιζόταν 25 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση το 1995, ο Allen απάντησε, “Είναι παρόμοιο με όταν ξεκίνησα το ‘Home Improvement’. Ποτέ δεν σκέφτηκα το μέλλον. Απλά σκέφτηκα, ‘Μπορώ να το κάνω; Μπορώ να το τελειώσω;’ Δεν είχα ιδέα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και με το ‘Toy Story'”.

“Νομίζω ότι ο Buzz και ο Woody ήταν σε μια γόμα στα McDonalds ή κάτι τέτοιο. Όσο περίεργο και να ακούγεται, πας πολύ ψηλά όταν γίνεσαι γνωστός. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Δεν σκέφτηκα ότι θα το ξανάλεγα. Υπάρχει ένα θεματικό πάρκο εκεί έξω. Μου αρέσουν τα θεματικά πάρκα. Και είναι πολύ καλό και φαντασμαγορικό για μια ταινία που ξεκινήσαμε πριν από 25 χρόνια. Δεν μπορώ να το περιγράψω, απλά με τιμά που είμαι μέρος του”.

Μιλώντας για την προετοιμασία του για τον ρόλο, ο Allen είπε, “Εκπαιδεύτηκα. Πήγα σε κινηματογραφική σχολή… Έκανα πολύ ραδιόφωνο. Με δίδαξαν μερικά από τα καλύτερα ταλέντα που δανείζουν τις φωνές τους και ήμουν η φωνή μιας Chevrolet για λίγο, μιας Kodak και των φαγητών Kraft. Μερικοί από τους καλύτερους μου είπαν ότι πρέπει να ζήσω τις λέξεις”.

“Το να δανείζεις τη φωνή σου έχει να κάνει με τον σκηνοθέτη. Το φέρνουν στην επιφάνεια. ‘Αν το δοκιμάσεις με αυτόν τον τρόπο…’ τιμούν την διαδικασία. Όταν σε αφήνουν να βρεις μόνος σου τον Buzz… Συχνά λέω, ‘Ο Buzz δεν θα το έλεγε αυτό’. Το λέω στους ανθρώπους που δημιούργησαν τον χαρακτήρα. Λέω, ‘Όχι. Ο Buzz δεν ενθουσιάζεται τόσο και δεν θα το έλεγε αυτό’”.

Βαθιά συγκινημένοι ήταν οι Tom Hanks και Tim Allen με την τέταρτη ταινία, η οποία δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας, καθώς θα είναι μέχρι στιγμής η τελευταία του franchise.

Η ταινία ετοιμάζεται εδώ και κάποια χρόνια και είχε και αυτή τα δικά της προβλήματα. Ο John Lasseter έφυγε από τη σκηνοθεσία πέρυσι και αντικαταστάθηκε από τον Josh Cooley (“Inside Out”). Η Stephany Folsom αναγκάστηκε να φέρει νέους σεναριογράφους μετά την αποχώρηση των Rashida Jones και Will McCormack, οι οποίοι έφυγαν λόγω “φιλοσοφικών διαφορών” με την Pixar.

Διαβάστε για τους δύο νέους χαρακτήρες Ducky και Bunny, αλλά και για το μικρό spoiler που έκανε ο Tim Allen σχετικά με τον Buzz Lightyear.

Η Pixar δεν έχει σχέδια για sequel μετά τα “Toy Story 4”. To franchise ξεκίνησε το 1995. Το “Toy Story 3”, η πιο πρόσφατη ταινία, βγήκε το 2010, και εισέπραξε πάνω από $1 δις παγκοσμίως. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Το “Toy Story 4”, του οποίου το review μην ξεχάσετε να διαβάσετε, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, στις 20 Ιουνίου 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.