Σε ρυθμούς Πολωνίας και μεταγραφών ο Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα στις 13:30 η αποστολή του Ολυμπιακού θα πετάξει για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η προετοιμασία ξεκίνησε και μετά την πρώτη εβδομάδα… προσαρμογής, αλλά και φιλικού αγώνα, ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να ταξιδέψει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 
Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην χώρα του Κοπέρνικου, του Σοπέν και της Κιουρί, τη Δευτέρα το μεσημέρι και την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα κάνει… τσεκ ιν. 

Σ’ αυτήν θα υπάρξουν αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς και αρκετοί νέοι από την Κ20 της ομάδας του Πειραιά. Βρουσάι, Μπρούνο, Κάιπερς, Βαλεμπουενά, Μπα, Σουντανί, είναι οι νέοι παίκτες που ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα, ενώ επέστρεψαν οι Μάνος και Γιάννης Μασούρας που είχαν δοθεί ως δανεικοί. Τζολάκης, Σουρλής, Βοϊλης, Μαρτίνης και Ξενιτίδης ήταν οι «πιτσιρικάδες» που ο Μαρτίνς έβαλε στο φιλικό με την Βιτορούλ (3-2) κι έδειξε να τους υπολογίζει.

Σίγουρα, κάποιοι απ’ αυτούς θα βρεθούν και στην Πολωνία, με τους Ξενιτίδη και Βοϊλη να θεωρούνται ως σίγουροι. 

Την αποστολή, μετά από συνάντηση και συζήτηση ανάμεσα στο ιατρικό επιτελείο, τον Μαρτίνς και τον Χριστοδουλόπουλο, αποφασίστηκε ο Λάζαρος να μην ταξιδέψει στην Πολωνία, καθώς δεν κρίθηκε σκόπιμο, αφού θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία του. 

Μετά από πολλά χρόνια, την αποστολή του Ολυμπιακού σε βασικό στάδιο προετοιμασίας, εκτός συνόρων, δεν θα ακολουθήσει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος πλέον θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του. 

Η αποστολή μπορεί να φεύγει για Πολωνία, αλλά πίσω θα μείνουν «στρατιώτες» που θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να κλείσουν τις μεταγραφικές εκκρεμότητες του Ολυμπιακού, με κύριο μέλημα τον επιθετικό, αλλά και ένα «8άρι» που θα πάρει τη θέση του Μπίμπαρς Νάτχο που είναι θέμα ημερών για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ θα αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, έμπειρος και δυναμικός.

Βέβαια, η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να τραβήξει σε χρόνο καθώς δεν έχει υπάρξει εξέλιξη με τον Σέρβο, Βούκοβιτς, ενώ ο Σισέ που αγωνίζεται στο Κόπα Άφρικα, μπορεί να φέρει πρόταση, τέτοια, που να βάλει τον Ολυμπιακό στην διαδικασία σκέψης για την πώλησή του. Μην ξεχνάμε πως με το τέλους του Euro K21 αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους (εκτός απροόπτου) ο 19χρονος Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.
Όλα κινούνται σε γοργούς ρυθμούς στον Ολυμπιακό και με άκρως μελετημένες κινήσεις κλείνει κάθε ανοιχτό μέτωπο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.