Βραζιλιάνικο πάρτι, 5-0 σκόρπισε το Περού! (videos)

Το σύνολο του Τίτε με την πιο εντυπωσιακή εμφάνισή του μέχρι στιγμής στο Copa America επιβλήθηκε άνετα με 5-0 του Περού, που πλήρωσε την κάκιστη βραδιά του Γκαλέσε.

Ίσως κι οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι να μην περίμεναν μια τόσο άνετη επικράτηση στο Σάο Πάουλο στον αγώνα με το Περού, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Copa America. Οι διοργανωτές επικράτησαν με 5-0, πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου περιμένουν τον τρίτο είτε του δεύτερου είτε του τρίτου ομίλου. 

Όσο για το Περού, δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρο πως θα συμπεριληφθεί στις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες της διοργάνωσης, αφού το βαρύ 5-0 το φέρνει σε αρνητική διαφορά γκολ (-3). 

Το σύνολο του Τίτε θεμελίωσε τη νίκη του από το πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενο τα λάθη του Γκαλέσε και της άμυνάς του. Στο 12ο λεπτό ο Κοουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κασεμίρο από τη μικρή περιοχή με διπλή προσπάθεια με το κεφάλι άνοιξε το σκορ για τη «Σελεσάο», με το πρώτο γκολ του στην εθνική ομάδα στην 39η συμμετοχή του. 


Στο 19’ ο Γκαλέσε έκανε δώρο το δεύτερο γκολ στους Βραζιλιάνους, στην προσπάθειά του να γεμίσει στο χώρο του κέντρου, ο Φιρμίνο έβαλε την κόντρα, η μπάλα πήγε αρχικώς στο αριστερό κάθετο δοκάρι για να έρθει και πάλι στα πόδια του άσου της Λίβερπουλ, ο οποίος με άνεση απέφυγε τον Περουβιανό για να διευρύνει το προβάδισμα των διοργανωτών, τελειώνοντας τη φάση με no look εκτέλεση. 



 Και στο 32’ ο Εβέρτον με εξαιρετική ενέργεια από την αριστερή πλευρά και σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Γκαλέσε, ο οποίος δεν ήταν στη σωστή θέση. 



 Στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και στο 53’ ο Ντάνιελ Άλβες έκανε κίνηση από τη δεξιά πλευρά, πήρε την τελική πάσα από τον Φιρμίνο για να σημειώσει το 4-0. Σε ηλικία 36 ετών και 47 ημερών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ των Βραζιλιάνων στην ιστορία του θεσμού. 



 Το βραζιλιάνικο πάρτι έκλεισε στο 90′ ο Γούιλιαν με περίφημο πλασέ ενώ ο Ζεσούς στο 90+3′ δεν μπόρεσε να σημειώσει το 6-0 με πέναλτι, αφού ο Γκαλέσε τον νίκησε. 



Περού: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Μπλάνκο, Αμπράμ, Τράουκο, Τάπια, Γιοτούν (46’ Φλόρες), Πόλο, Κουέβα (67’ Μπαλόν), Φαρφάν, Γκερέρο (55’ Γκονσάλες)

Βραζιλία: Άλισον, Ντάνιελ Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Φιλίπε Λουίς (57’ Άλεξ Σάντρο), Αρτούρ, Κασεμίρο (70’ Άλαν), Κοουτίνιο (77’ Γουίλιαν), Ζεσούς, Εβέρτον, Φιρμίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.