Ισόπαλες Γουινέα και Μαδαγασκάρη (video)

Στο καλύτερο παιχνίδι ποιοτικά μέχρι στιγμής στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Γουινέα και Μαδαγασκάρη πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους 2-2, μολονότι αμφότερες είχαν ευκαιρίες για τη νίκη.

Σε μια σπουδαία αναμέτρηση για το δεύτερο όμιλο της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Γουινέα και Μαδαγασκάρη πήραν από ένα βαθμό, μένοντας στην ισοπαλία του 2-2. Η Γουινέα που ήταν και το φαβορί της αναμέτρησης, προηγήθηκε με τον Καμπά στο 32΄, ωστόσο σε διάστημα έξι λεπτών το σύνολο του Ντουπουί ανέτρεψε την κατάσταση, ισοφαρίζοντας στο 49’ με τον Αντριαναντεναϊνά για να πάρει το προβάδισμα στο 55’ με τον Αντριαματσινορό. Το εύστοχο πέναλτι του Καμανό στο 66’ στέρησε από τη Μαδαγασκάρη την πρώτη νίκη στην ιστορία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. 

Γουινέα: Α. Κεϊτά, Ντιρεστάμ, Ζονβιέ, Φαλέτ, Συλά, Ντιαβαρά, Ι. Τραορέ, Ι. Σισέ, Μ. Καμαρά (62’ Ν. Κεϊτά), Καμανό (78’ Κοϊτά), Καμπά (88’ Γιαταρά)

Μαδαγασκάρη: Αντριέν, Μετανίρ, Ραζακαναντεναϊνά, Φοντέν, Μομπρίς, Αντριαναντεναϊνά, Νομενγιαναχαρί, Ιλαϊμαχαριτρά, Αμαντά (64’ Ραβελοσόν), Αντριαματσινορό (73’ Βοαβί), Αντριατσίμα 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.