Επιλέγει μεσοεπιθετικό ο Καρντόσο

Την απόφαση του Μιγκέλ Καρντόσο για τον παίκτη, ο οποίος θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό στα άκρα της μεσοεπιθετικός γραμμής περιμένει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές.

Την απόφαση του Μιγκέλ Καρντόσο για τον παίκτη, ο οποίος θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό στα άκρα της μεσοεπιθετικός γραμμής περιμένει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει ήδη προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με δυο ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση, τους οποίους έχει προτείνει στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει ποιος από τους δυο θα αποκτηθεί.

Αμέσως μετά την απόφαση του Καρντόσο, ο παίκτης που θα επιλεγεί στην έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στόχος της ΑΕΚ είναι να έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι μετεγγραφές, πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Κίελτσε. Δεν αποκλείεται το θέμα του πλάγιου μεσοεπιθετικού να τελειώσει για την ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά για τους “κιτρινόμαυρους” τη νέα αγωνιστική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.