Θέλει ανταλλαγή του Λουκάκου με τον Ικάρντι η Γιουνάιτεντ

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει προτείνει στην Ίντερ την ανταλλαγή των Ρομέλου Λουκάκου και Μάουρο Ικάρντι, κάτι που εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει προτείνει στην Ίντερ την ανταλλαγή των Ρομέλου Λουκάκου και Μάουρο Ικάρντι, κάτι που εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της ιταλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “νερατζούρι” βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, όμως θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού παίκτη, πριν ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μετεγγραφή.

Μέχρι στιγμής, το τοπίο παραμένει θολό για το μέλλον του Ικάρντι, ο οποίος παράλληλα φέρεται να αναζητεί πρόταση από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ικάρντι για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και για αυτό τον λόγο πρότεινε στην ιταλική ομάδα μια ενδεχόμενη ανταλλαγή των δυο παικτών. Ο Ικάρντι από την πλευρά του εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αγγλία, όμως θα προτιμούσε κάποια πρόταση από την Ισπανία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.