Παραπλανητικό ρεκόρ για τους Βραζιλιάνους

Οι Βραζιλιάνοι εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με την έως τώρα πορεία της εθνικής τους ομάδας στο Κόπα Αμέρικα και ξεθάβουν ρεκόρ για να δείξουν πως η “σελεσάο” βρίσκεται σε τροχιά… κούπας.

Οι Βραζιλιάνοι εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με την έως τώρα πορεία της εθνικής τους ομάδας στο Κόπα Αμέρικα και ξεθάβουν ρεκόρ για να δείξουν πως η “σελεσάο” βρίσκεται σε τροχιά… κούπας. Ένα από τα ρεκόρ τα οποία προσπάθησαν να ξεθάψουν είναι και αυτό την απαραβίαστης εστίας της ομάδας τους σε Κόπα Αμέρικα το οποίο διοργανώνουν οι ίδιοι.

Όπως τονίζουν οι Βραζιλιάνοι, η ομάδα τους κρατάει ανέπαφη την εστία τους εδώ και 30 χρόνια. Η τελευταία ομάδα που είχε σκοράρει κόντρα στη Βραζιλία, σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της χώρας του καφέ, ήταν η Βενεζουέλα το 1989, στην ήττα της 3-1 από τους Βραζιλιάνους.

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως αυτό που κρύβουν οι Βραζιλιάνοι είναι πως από τη διοργάνωση του 1989, την οποία είχαν κατακτήσει, δεν έχουν φιλοξενήσει άλλη φορά το Κόπα Αμέρικα στα γήπεδά τους. Έτσι, το ρεκόρ των 30 ετών της απαραβίαστης εστίας, μοιάζει μάλλον με βραζιλιάνικο ανέκδοτο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.