Ξανά στο προσκήνιο ο Σλιμανί

Η περίπτωση του Ισλάμ Σλιμανί φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Η περίπτωση του Ισλάμ Σλιμανί φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των “ερυθρολεύκων” μελετούν την περίπτωση του Αλγερινού ποδοσφαιριστή, μαζί με άλλες από το αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σλιμανί βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς και κατά το παρελθόν οι Πειραιώτες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παράλληλα, στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος αποχωρεί από την Τότεναμ. Ο 34χρονος Βάσκος επιθετικός φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα και περισσότερο ένα συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παράλληλα, στη σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του Σιβ Μουνιέ, ενώ ο παίκτης ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Γκουίντο Καρίγιο, όμως δύσκολα θα δεχτεί να τον παραχωρήσει η Σαουθάμπτον, δίχως να βάλει χρήματα στα ταμεία της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.