Στο περίμενε ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι μια από τις λύσεις, τις οποίες εξετάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως δεν είναι η μοναδική.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι μια από τις λύσεις, τις οποίες εξετάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως δεν είναι η μοναδική. Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να περιμένει ειδοποίηση από τους “πράσινους”, προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο τους, όμως αυτό μπορεί τελικά να μη συμβεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στη λίστα του κάποιες άλλες περιπτώσεις προπονητών για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τις οποίες θέλει να έρθει σε επαφή τις προσεχείς ημέρες. Στόχος του είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο του “τριφυλλιού” εν όψει της νέας σεζόν, όπου οι στόχοι θα είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και η συμμετοχή στο Final 4 της Euroleague. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες με τον ισχυρό άνδρα των “πράσινων” να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι στιγμής για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του “τριφυλλιού”, μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.