Κάνει τις τελικές του εισηγήσεις ο Λουτσέσκου

Την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ακούσουν τις τελικές του εισηγήσεις για το ρόστερ της ομάδας.

Την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ακούσουν τις τελικές του εισηγήσεις για το ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για τη μεσαία γραμμή, κάτι που αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα, μετά τους τραυματισμούς των Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ. Παράλληλα, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος θα ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός ακόμα επιθετικού.  

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου θα παραδώσει και τη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αποχωρήσουν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μετεγγραφή. Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ίσμαελ Σίλβα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον “Δικέφαλο” του Βορρά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.