Τόρες: “Απλά άκουσα το σώμα μου”

Ο Φερνάντο Τόρες τόνισε πως το σώμα του ήταν αυτό που αποφάσισε για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πλέον δεν μπορούσε να απολαύσει το ποδόσφαιρο, όπως παλιότερα.

Ο Φερνάντο Τόρες τόνισε πως το σώμα του ήταν αυτό που αποφάσισε για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πλέον δεν μπορούσε να απολαύσει το ποδόσφαιρο, όπως παλιότερα. Ο 35χρονος Ισπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Παράλληλα, ο Τόρες υπογράμμισε πως ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε στην καριέρα του ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ.

Αρχικά, ο Τόρες τόνισε: “Άκουσα το σώμα μου. Δεν μπορούσα να απολαύσω και πάλι το ποδόσφαιρο όπως έκανα μέχρι τώρα, γι’ αυτό και αποφάσισα να σταματήσω, έχοντας καθαρή τη συνείδησή μου. Το τελευταίο μου παιχνίδι θα είναι στις 23 Αυγούστου απέναντι στη Βίσελ Κόμπε, απέναντι στους φίλους μου Ινιέστα και Βίγια. Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε: “Νιώθω περήφανος για όσα έζησα και όλες τις ομάδες που υπηρέτησα, αλλά και όσες αντιμετώπισα. Δεν θα άλλαζα τίποτα από την πορεία μου. Στη Λίβερπουλ έζησα αξέχαστες στιγμές, αλλά τα τρία πιο σημαντικά χρόνια μου ήταν αυτά στη δεύτερη θητεία μου με την Ατλέτικο. Είχα την τύχη να παίξω σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και να κατακτήσω κάποιους από τους μεγαλύτερους τίτλους. Είχα και δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα με περιτριγύριζαν άνθρωποι που με βοηθούσαν και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα μου στις επόμενες προκλήσεις της ζωής μου”.

Επίσης, δήλωσε για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε στην καριέρα του: “Ο καλύτερος συμπαίκτης ήταν ο Τζέραρντ, με έκανε καλύτερο. Από αμυντικούς οι πιο δύσκολοι που αντιμετώπισα ήταν ο Τέρι και ο Πουγιόλ”.

Τέλος, ο Τόρες δήλωσε σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης από άλλο πόστο: “Όλοι το περιμένουν αυτό. Η Ατλέτικο είναι η ζωή μου και ίσως να επιστρέψω στο μέλλον. Όμως θα πρέπει να εκπαιδευτώ και να μελετήσω. Αν επιστρέψω, θέλω να το κάνω για να μπορώ να τη βοηθήσω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.