Οι λογιστές της Μπενφίκα καθυστερούν τον Ζοάο Φέλιξ

Η μετεγγραφή του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τελειωμένη, όμως θα ανακοινωθεί όταν το θέλουν οι λογιστές της πορτογαλικής ομάδας.

Η μετεγγραφή του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τελειωμένη, όμως θα ανακοινωθεί όταν το θέλουν οι λογιστές της πορτογαλικής ομάδας. Σύμφωνα με τον Τύπο της ιβηρικής χώρας, η μετεγγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στους “ροχιμπλάνκος”, έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ θα πραγματοποιηθεί μετά την 1η Ιουλίου, καθώς οι λογιστές των “αετών” της Λισσαβόνας θέλουν να τον περάσουν στα βιβλία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη μετεγγραφή. Η ισπανική ομάδα έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τον παίκτη, το οποίο προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης 350 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Πορτογάλος από την πλευρά του απολαμβάνει τις διακοπές του και θα μεταβεί στη Μαδρίτη μετά την 1η Ιουλίου, για την επίσημη παρουσίασή του, όπως αποφάσισαν οι λογιστές της πρώην ομάδα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.