Μπαρμπόσα: «Όλοι ξέρουμε την ποιότητα της Ελλάδας»

Ο βετεράνος Βραζιλιάνος γκαρντ, Λεάντρο Μπαρμπόσα», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναγνωρίζοντας την δυναμική της ελληνικής ομάδας.

Ο βετεράνος Βραζιλιάνος γκαρντ, Λεάντρο Μπαρμπόσα», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναγνωρίζοντας την δυναμική της ελληνικής ομάδας. 

Μπορεί να έχει φτάσει στα 36 του χρόνια, όμως o πρωταθλητής του 2015 με τους Γουόριορς δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη χώρα του.  Ο λόγος; «Η αγάπη για τη χώρα μου και το μπάσκετ. Είμαι 36 ετών πια, αλλά η αγάπη μου για το παιχνίδι και η διάθεση μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου είναι δυνατή», εξήγησε. «Ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση, που είναι το να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να προσπαθήσουμε για μια καλή πορεία και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αγαπώ το παιχνίδι και απολαμβάνω κάθε στιγμή του». 

Όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες του ομίλου, στον οποίο η Βραζιλιία θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την Ελλάδα, ο Μπαρμπόσα ανέφερε: «ο όμιλος δεν θα είναι εύκολος, τα παιχνίδια θα δίνει πολύ σκληρά για όλους, αυτό είναι σίγουρο. Όλοι ξέρουμε την Ελλάδα, το ταλέντο και την εμπειρία που έχουν, έχουν κάποιους παίκτες από το ΝΒΑ όπως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, αλλά πρέπει να είμαστε επίσης συγκεντρωμένοι απέναντι στο Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.