Πρωταθλήτρια Ιππικής Αντοχής η 14χρονη Κακαβά

Η Αναστασία Κακαβά από τον Μαραθώνα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής που έγινε στην Κατερίνη.

Η Αναστασία Κακαβά από τον Μαραθώνα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής που έγινε στην Κατερίνη. Η νεαρή αμαζόνα του ΑΙΟΜ με το άλογο Ga Nireas κατέκτησε το Πρωτάθλημα παίδων, τερματίζοντας τα 68,720χλμ. σε 06:08:43.

Η 14χρονη Αναστασία του Marathon Endurance Club – Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Μαραθώνα (ΑΙΟΜ) έδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει πολλές δυνατότητες και ότι το μέλλον της ανήκει, σε ένα άθλημα που έχει κάνει σημαντικά βήματα ανάπτυξης στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. 

«Είναι μια μικρή αθλήτρια με μεγάλες δυνατότητες. Της ταιριάζει πολύ η ιππική αντοχή και το δείχνει πλέον και στους αγώνες. Προετοιμάζεται σκληρά και τα αποτελέσματα στην Κατερίνη την επιβραβεύουν. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίζει το ίδιο δυνατά», δήλωσε η Αντιγόνη Νταλιάνη, πρωταθλήτρια και προπονήτρια της Αναστασίας Κακαβά.  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Μαραθώνα (ΑΙΟΜ) Πέτρος Στέλλας είπε: «Η Αναστασία ασχολείται μόλις δύο χρόνια με το άθλημα της Ιππικής Αντοχής και δείχνει φοβερή εξέλιξη. Η επιτυχία στο Πανελλήνιο δείχνει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις αγωνιστικά, αλλά χρειάζεται πολύ προπόνηση και προσπάθεια για να συνεχίζει το ίδιο καλά». 
 
Ο ΑΙΟΜ στο Πανελλήνιο της Κατερίνης είχε επίσης μια 1η θέση με τον Σωτήρη Αλεπούς με τον Red Rambo και μια 2η θέση με την Μαρία Σπηλιανάκη με τον Ga Giorgia, στην κατηγορία των 68 χλμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.