Γκάλης: «Θα πάμε καλά με Αντετοκούνμπο»

Ο Νίκος Γκάλης δήλωσε... αιώνια ανικανοποίητος, εξήγησε γιατί το έπος του '87 έμαθε τα παιδάκια να παίζουν μπάσκετ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής ομάδας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Νίκος Γκάλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής ομάδας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε: 

«Σκοπός του τουρνουά είναι να φέρω ποιο κοντά τα παιδιά στο μπάσκετ όπως ξεκίνησα κι εγώ. Στο δρόμο δηλαδή. Εγώ έκανα αμέτρητες ώρες προπόνησης, Μπάσκετ, στίβο, βάρη. Δε σταματούσα ποτέ γιατί ποτέ δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Το τουρνουά θα πάει και στην Κω τον Σεπτέμβριο.

Μετά από το… μπαμ το ’87, πάντα η Ελλάδα είναι μία δύναμη στον ευρωπαϊκό και στον παγκόσμιο χώρο. Πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί. Έμαθε το παιδάκι να αγαπάει το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι εύκολο, δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο, που χρειάζεται πολλά άτομα. Παίρνεις τη μπάλα και πας σε μία μπασκέτα και κάνεις σουτ, προπόνηση, ντρίμπλες. Είναι στο πετσί των Ελλήνων και πιστεύω θα συνεχίσουν να αγαπούν το μπάσκετ.

Σε ό,τι αφορα στην εθνική ομάδα, είπε: «θα πάμε καλά. Θα μας βοηθήσει ο Αντετοκούνμπο. Καλός παίκτης και καλό παιδί. Θα είμαστε στους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.