Νίκη για τη Σενεγάλη, στον πάγκο ο Σισέ (videos)

Τα «Λιοντάρια» επέδειξαν αγωνιστική σοβαρότητα επικρατώντας άνετα της Τανζανίας με 2-0 με τον άσο του Ολυμπιακού να μένει στον πάγκο.

Η Σενεγάλη δεν είχε προβλήματα στον πρώτο αγώνα της στο 32ο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Τανζανίας στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου. 

Τα «Λιοντάρια» ήταν πολύ κεφάτα από την εκκίνηση της αναμέτρησης, έχοντας κίνηση σε όλες τις γραμμές τους και κυρίως στην αριστερή πλευρά με τις προωθήσεις του Σαμπαλί. Είναι ενδεικτικό πως ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με 13 επιθετικές προσπάθειες και το 1-0 –γκολ του Κεϊτά Μπαλντέ στο 28’- αδικεί το σύνολο του Αλιού Σισέ που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. 

Η Σενεγάλη συνέχισε στον ίδιο επιθετικό ρυθμό και στο δεύτερο με τον Ντιατά να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 64’ με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής η Σενεγάλη κοντράρεται με την Αλγερία και η Τανζανία με την Κένυα. 


Σενεγάλη
: Μεντί, Βαγκέ, Σανέ (23’ Κουγιατέ), Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Εντιάιγ, Σαρ, Ντιατά, Γκειγ, Κεϊτά Μπαλντέ (73’ Τιούμπ), Νιάνγκ (83’ Κονατέ)

Τανζανία: Μανούλα, Ραμαντχανί, Μουαντικά, Γιοντανί, Μάικλ, Γιαχιά (84’ Ντομαγιό), Σαλούμ (44’ Μούσα), Εμκαμί, Εμσούβα (66’ Ουλιμβεγκού), Μποκό, Σαματά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.