Αγχωτική πρόκριση για την Αργεντινή (video)

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι προβλημάτισε, σε μικρότερο βαθμό αυτή τη φορά, με την απόδοση της, όμως είχε την ουσία (2-0) κόντρα στο Κατάρ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι προβλημάτισε, σε μικρότερο βαθμό αυτή τη φορά, με την απόδοση της, όμως είχε την ουσία (2-0) κόντρα στο Κατάρ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. 

Οι Αργεντινοί ευτύχησαν να βρουν γκολ από τα… αποδυτήρια με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ (4’) και όλα, φαινομενικά τουλάχιστον, έγιναν πολύ πιο εύκολα. Ναι, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με πρωταγωνιστή κυρίως τον Αγουέρο (22’, 39’), όμως δεν έβρισκε το δεύτερο γκολ για να αποβάλει το άγχος. Και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού ο Μπασάμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αρμάνι. 

Στην επανάληψη η Αργεντινή εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνε το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το ματς. Ο Αγουέρο ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της ομάδας του (49’,62’, 67’), χάνοντας όμως σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το  0-2. Τελικά, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τη λύση οκτώ λεπτά πριν το τέλος, όταν «χόρεψε» την άμυνα του Κατάρ και με διαγώνιο συρτό σουτ «κλείδωσε» τη νίκη – πρόκριση της Αργεντινής στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Εκεί, η παρέα του Λιονέλ Μέσι, που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, θα βρει την Βενεζουέλα. 

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλ Σέεμπ, Χισάμ, Κουκί, Σαλμάν, Πέδρο Μιγκέλ (85′ Ισμαέλ), Αλ Χαΐντος, Αλ Χάζρι (77′ Αμπντουλσαλάμ), Χατέμ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (85′ Πετσέλα), Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (55′ Ακούνια), Μέσι, Αγουέρο, Λαουτάρο (76′ Ντιμπάλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.