Προχωράει για τον Ζοσουέ Σα ο Ολυμπιακός

Ο Ζοσουέ Σα είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, μετά το “ναυάγιο” στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ζοσουέ Σα είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, μετά το “ναυάγιο” στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στην Άντερλεχτ και με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2016-2017 στη Γκιμαράες. Η βελγική ομάδα είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, καθώς δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 27χρονος παίκτης είχε φορέσει και τη φανέλα της Κασίμπασα ως δανεικός από τους Βέλγους. 

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να είναι ο παίκτης που αναζητεί ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνάς του. Οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, στο τέλος της σεζόν. Ο παίκτης από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να συνεργαστεί και πάλι με τον Πέδρο Μαρτίνς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.