Εκεί θέλει άμεσα μετεγγραφή ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει από τον Νίκο Νταμπίζα να έχει κλείσει έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να έχει τον παίκτη μαζί του στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” θεωρεί πως εκεί είναι που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση το ρόστερ της ομάδας του, μετά την αποχώρηση του Έργκους Κάτσε και τις επικείμενες αποχωρήσεις των Τζανδάρη και Στάικου. 

Ο Νταμπίζας από την πλευρά του θα προσπαθήσει το προσεχές χρονικό διάστημα να κλείσει τις υποθέσεις της ανανέωσης των συμβολαίων των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη και στη συνέχεια να προχωρήσει τις επαφές με τους υποψηφίους για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με παίκτες, οι οποίοι προορίζονται για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.