Επιλέγει ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έχει πλέον στα χέρια του τη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ και καλείται να επιλέξει για ποιους θα γίνουν κινήσεις το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έχει πλέον στα χέρια του τη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ και καλείται να επιλέξει για ποιους θα γίνουν κινήσεις το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μάριο Μπράνκο παρέδωσε στον Ρουμάνο τεχνικό τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, με τους οποίους έχει προχωρήσει τις επαφές και οι οποίοι είναι έτοιμοι να υπογράψουν στον “Δικέφαλο” του Βορρά, αν τους εγκρίνει ο προπονητής της ομάδας. 

Ο Λουτσέσκου έχει στραμμένη την προσοχή του στον άξονα της μεσαίας γραμμή, όπου θέλει να αποκτηθεί άμεσα ένας παίκτη, για να καλύψει το κενό που άφησαν οι τραυματισμοί των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο. Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα κινηθούν για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπθιετικού και ενός αριστερού μπακ. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Ίσμαελ Σίλβα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα είναι τη νέα σεζόν ο δεύτερος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και η μετεγγραφή του Ενέα Μιχάι, ο οποίος θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.