Η Μάρτα έγραψε ιστορία και έστειλε το μήνυμά της (video)

Η Μάρτα Βιέιρα ντα Σίλβα ζήτησε από τις Βραζιλιάνες να ασχοληθούν με το γυναικείο ποδόσφαιρο και να δουλέψουν σκληρά, ώστε τα επόμενα χρόνια να οδηγήσουν τη “σελεσάο” σε νέες επιτυχίες.

Η Μάρτα Βιέιρα ντα Σίλβα ζήτησε από τις Βραζιλιάνες να ασχοληθούν με το γυναικείο ποδόσφαιρο και να δουλέψουν σκληρά, ώστε τα επόμενα χρόνια να οδηγήσουν τη “σελεσάο” σε νέες επιτυχίες. Η 33χρονη παίκτρια της Βραζιλίας έστειλε το μήνυμά της μετά την ήττα 2-1 στην παράταση από τη Γαλλία στη φάση των “16” του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών. Η κορυφαία παίκτρια στον κόσμο είχε καταφέρει να γράψει ιστορία στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς έφτασε τα 17 γκολ σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου και ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος είχε 16 γκολ. 

Παρά τον αποκλεισμό από τις Γαλλίδες, η Μάρτα έβαλε πάνω από όλους και όλα το μέλλον της εθνικής ομάδας της χώρας της, καθώς βλέπει πως δεν υπάρχει μεγάλη παραγωγή παικτριών στην πατρίδα της και σιγά σιγά, αυτή και οι συμπαίκτριές της θα πρέπει να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση. Η Μάρτα αναφέρθηκε ειδικά στις Κριστιάνε και Φορμίγκα, οι οποίες είναι 34 και 41 ετών. 

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μάρτα δήλωσε: “Πρέπει να το θέλεις πολύ. Να προπονείσαι πολύ. Να προσέχεις τον εαυτό σου πολύ. Να είσαι έτοιμος να παίξεις 90 λεπτά και άλλα 30. Αυτό ζητάω από τα κορίτσια! Δεν θα υπάρχει Φορμίγκα για πάντα. Δεν θα υπάρχει Μάρτα για πάντα. Δεν θα υπάρχει Κριστιάνε για πάντα. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στηρίζεται σε εσάς για να επιβιώσει. Σκεφτείτε το! Να το έχετε σε μεγαλύτερη εκτίμηση. Κλάψτε στην αρχή για να μπορείτε να γελάτε μετά”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.