Επίσημο! Παραμένει Πειραιώτης ο Φορτούνης (photo)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Κώστα Φορτούνη για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη έληγε στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Κώστα Φορτούνη για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη έληγε στο τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Φορτούνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρα στα γραφεία των “ερυθρολεύκων” και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, για το οποίο μέχρι στιγμής, οι Πειραιώτες δε δίνουν πληροφορίες για τη χρονική του διάρκεια.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον διεθνή Έλληνα παίκτη να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα του απέφερε συνολικά έξι εκατομμύρια ευρώ. Αν τελικά επαληθευτούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Φορτούνης θα γίνει ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης, πίσω από τους Μήτρογλου, Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Ο Φορτούνης είχε την περσινή σεζόν 17 γκολ και 16 ασίστ σε 43 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

”Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη Δευτέρα το πρωί και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο αρχηγός θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, όπως επιθυμούσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ποδοσφαιρική ευφυΐα και οι ηγετικές ικανότητες του Κώστα Φορτούνη θα αποτελέσουν σημαντικά συστατικά για την επιστροφή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις επιτυχίες.”


Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.