Υπέγραψε και πέταξε ο Φορτούνης (video)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Πολωνία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Κώστας Φορτούνης, μετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Με 27 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν στην Πολωνία μέχρι τις 6 Ιουλίου όπου και θα μεταβούν  στην Αυστρία για να επιστρέψουν Ελλάδα στις 11 Ιουλίου.

Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Νάτχο, Μάνος και Ιγκορ Σίλβα που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα. Εκτός και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για να συνεχίσει αναπόσταστος την αποθεραπεία του. 

Μαρτίνης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Σουρλής και Ξενιτίδης από την Κ20 ενσωματώθηκαν στην αποστολή, όπως και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Από τα γραφεία στο αεροδρόμιο ο Φορτούνης

Λίγο μετά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο αεροδρόμιο με την υπόλοιπη αποστολή και μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Για την υπογραφή του συμβολαίου του:

”Σίγουρα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό για άλλα τέσσερα χρόνια. Έμεινα στον σύλλογο που μου έδειξε πιο πολύ αγάπη και εμπιστοσύνη και έδειξα ότι για εμένα δεν μετράνε μόνο τα συμβόλαια και τα χρήματα. Έχω εισπράξει πάρα πολύ αγάπη από αυτό το σύλλογο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.” 

Για το πόσο εύκολα πήρε την απόφαση:

”Με όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχω καλή σχέση αλλά αυτό που μέτρησε περισσότερο είναι η σχέση που έχω με τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάναμε ένα ραντεβού και όλα έγιναν πολύ εύκολα. Έχουμε άριστη σχέση και το θέμα τελείωσε μέσα σε δέκα λεπτά.” 

Για τη νέα σεζόν:

”Έκανα κάποιες προπονήσεις. Είμαι έτοιμος! Είναι μια πρόκληση για τον Ολυμπιακό να επιστρέψουμε και πάλι στους τίτλους που βρισκόμασταν παλιότερα. Πάμε τώρα για την προετοιμασία. Έχουν έρθει καινούριοι παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι!”

Για τη νέα σεζόν:

”Έκανα κάποιες προπονήσεις. Είμαι έτοιμος! Είναι μια πρόκληση για τον Ολυμπιακό να επιστρέψουμε και πάλι στους τίτλους που βρισκόμασταν παλιότερα. Πάμε τώρα για την προετοιμασία. Έχουν έρθει καινούριοι παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.