Το “Space Jam 2” ετοιμάζει το ρόστερ του με τους αστέρες του μπάσκετ

Ποιος άλλος θα βρεθεί πλάι στον LeBron James;Η ταινία που το 1995 πάντρεψε το Live-action με...

Ποιος άλλος θα βρεθεί πλάι στον LeBron James;

Η ταινία που το 1995 πάντρεψε το Live-action με κλασικά κινούμενα σχέδια θα φέρει ένα νέο, φρέσκο ρόστερ αστέρων από τον χώρο του μπάσκετ.

Η πρώτη “Space Jam” ταινία, που περιλάμβανε τους Michael Jordan, Charles Barkley, Patrick Ewing, Larry Johnson, Mugsy Bogues και Shawn Bradley από το NBA, τώρα θα προσθέσει στο cast ονόματα τόσο από το NBA, όσο κι από το WNBA.

Πιο συγκεκριμένα, πηγές θέλουν το νέο υβριδικό seqeul, εκτός του LeBron James, να περιλαμβάνει και τους Damian Lillard (Portland Trailblazers), Anthony Davis (New Orleans Pelicans), Klay Thompson (Golden State Warriors) κι από την WNBA πλευρά έχουμε τις Diana Taurasi (Phoenix Mercurys), Nneka και Chiney Ogwumike (Los Angeles Sparks). Αν και έξι (κι όχι πέντε), αυτοί οι αθλητές θα μπορούσαν να είναι τα νέα θύματα των πιθανών εξωγήινων που θα τους κλέψουν το ταλέντο, όπως και στο πρώτο “Space Jam”.

Να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη ταινία μια ομάδα εξωγήινων “απαγάγει” τις μπασκετικές δυνάμεις μεγάλων αστέρων του NBA με σκοπό να νικήσουν τα Looney Tunes σε έναν αγώνα και να τους αναγκάσουν να δουλεύουν στο πάρκο διασκέδασης τους. Ο Bugs Bunny πείθει τον Michael Jordan να τον βοηθήσει στην εκπαίδευση όλων των Looney Tunes, με σκοπό να νικήσουν τον αγώνα και την ελευθερία τους. Σκηνοθέτης της ήταν ο Joe Pytka και πρωταγωνιστούσαν οι Michael Jordan, Billy West, Wayne Knight, Theresa Randle και Danny DeVito. Εξιστορούσε μια εναλλακτική εκδοχή της επιστροφής του Jordan στο NBA το 1995, μετά τη σύνταξη που πήρε δύο χρόνια πριν. Στην ταινία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η Lola Bunny, το ερωτικό ενδιαφέρον του Bugs. Κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office των ΗΠΑ και απέσπασε κέρδη ύψους $230 εκ.. Έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών με θέμα το μπάσκετ.

Όσον αφορά το εν λόγω sequel, γνωρίζουμε πως την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ryan Coogler, σκηνοθέτης του “Black Panther”, και ο LeBron James με την εταιρεία παραγωγής του, SpringHill Entertainment. Ο σκηνοθέτης των “Fast and Furious”, Justin Lin, αν και υπήρχαν φήμες πως θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, τελικά, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, με τα ηνία εν τέλει να αναλαμβάνει ο Terence Nance (An Oversimplification of Her Beauty). Για το cast προς το παρόν, ίσως να προστεθεί και η Sonequa Martin-Green του “Star Trek Discovery” και του “The Walking Dead”.

To “Space Jam 2” αναμένεται τον Ιούλιο του 2021.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.