Amazon και Netflix ‘τρολάρουν’ την χριστιανική ομάδα που θελει την ακύρωση του Good Omens

Η οποία έκανε λάθος στην διεύθυνση αποστολής.Λόγω του "βλάστημου" περιεχομένου του και "της...

Η οποία έκανε λάθος στην διεύθυνση αποστολής.

Λόγω του “βλάστημου” περιεχομένου του και “της προώθησης του κακού” η Χριστιανική ομάδα Return to Order θέλει τη σειρά “Good Omens” να “ακυρωθεί μια για πάντα”.

Η εν λόγω Χριστιανική ομάδα ωστόσο, έκανε το λάθος να στείλει το γράμμα της στο Netflix, ενώ η σειρά προβάλλεται μέσω του Amazon Prime.

Δείτε παρακάτω την αίτηση όπως τη δημοσίευσε ο συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά, Neil Gaiman:

Το λάθος της ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα το ‘τρολάρισμα’ των δύο συνδρομητικών υπηρεσιών. Το Netflix επιβεβαίωσε ότι “θα σταματήσουν” τη σειρά και το Amazon είπε ότι “θα ακυρώσουν το ‘Stranger Things’, αν ακυρωθεί το ‘Good Omens'”.

Δείτε τις δημοσιεύσεις τους παρακάτω:

Παρά το λάθος, η ομάδα επιμένει στη θέση της. Η αίτηση ανανεώθηκε και οι οργανωτές δήλωσαν ότι, “Λυπούμαστε για το λάθος μας, η διαμαρτυρία θα συνεχιστεί στο Amazon, όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια”.

Σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς είναι ο βραβευμένος με Emmy, Douglas Mackinnon (Knightfall, Dirk Gently, Doctor Who, Outlander, Sherlock: The Abominable Bride).

Ο Gaiman ανέλαβε το σενάριο της σειράς, αλλά και χρέη showrunner. Η BBC Studios είναι υπεύθυνη παραγωγής μαζί με τις Narrativia και The Blank Corporation

O David Tennant είναι ο δαίμονας Crowley και ο Michael Sheen, ο άγγελος Aziraphale. Ο Jon Hamm παίζει τον αγγελιαφόρο του Θεού, Archangel Gabriel, και η Anna Maxwell την Beelzebub, την αρχηγό των δυνάμεων της Κόλασης. Η Frances McDormand θα παίξει στη σειρά ως “η φωνή του Θεού” και ο Benedict Cumberbatch εμφανίζεται ως Σατανάς. Άλλα μέλη του cast είναι οι Jack Whitehall, Michael McKean, Miranda Richardson, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy και Ariyon Bakare.

Το βιβλίο “Good Omens” (ελ. τίτλος Καλοί Οιωνοί) κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις SELINI, ενώ η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος των Gaiman και Terry Pratchett, έκανε το ντεμπούτο της στο Amazon Prime Video στις 31 Μαΐου 2019.

Ποια είναι η γνώμη σας; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.