“Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Σανκαρέ”

Γαλλική ιστοσελίδα εμπλέκει τον "Δικέφαλο" σε μεταγραφικό σενάριο για την απόκτηση παίκτη από την Μπορντό, για τον οποίο δείχνουν επίσης ενδιαφέρον η Βιγιαρεάλ και η Λεγκανές

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιουνούς Σανκαρέ από την Μπορντό, αναφέρει γαλλική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία τόσο η Βιγιαρεάλ, όσο και η Λεγκανές είναι επίσης στη διεκδίκησή του από τους Γιρονδίνους.  
Ο Σανκαρέ είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Είναι Σενεγαλέζος διεθνής και την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 εμφανίσεις, 4 γκολ και 5 ασίστ με τη γαλλική ομάδα. Προτού μετακομίσει στους «Γιρονδίνους» αγωνίστηκε στην Γκινγκάμπ και είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, τη σεζόν 2013-2014, αγωνιζόμενος και στις δύο αναμετρήσεις ως βασικός.
Η γαλλική ιστοσελίδα σημειώνει ότι οι επιτελείς του “Δικεφάλου” έχουν έρθει σε επαφή με την Μπορντό για την απόκτηση του παίκτη. Δεν κάνει αναφορά σε ποσά, ούτε στην πρόταση που είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, που αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ την περασμένη σεζόν στην Μπορντό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.