Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Βαλβέρδε (photo)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται πλέον να διαχειριστεί ένα ρόστερ στο οποίο θα υπάρχουν οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ και Γκριεζμάν και θα θα πρέπει να βρει τρόπο να τους χωρέσει όλους στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται πλέον να διαχειριστεί ένα ρόστερ στο οποίο θα υπάρχουν οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ και Γκριεζμάν και θα θα πρέπει να βρει τρόπο να τους χωρέσει όλους στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα. Ήδη, οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται το πως θα μπορέσουν να παίξουν στην ίδια ενδεκάδα και οι τέσσερις παίκτες, ενώ παράλληλα θεωρούν δεδομένη την παρουσία μόνο του Αργεντινού στο βασικό σχήμα. Επίσης, τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα σε ένα σύστημα με τρεις επιθετικούς φαίνεται να έχει ο Νεϊμάρ Τζούνιορ, μετά την επιστροφή του με αυτόν που θα μείνει στον πάγκο να είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός. 

Η καταλανική εφημερίδα “Sport” προτείνει δυο λύσεις, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν και οι τέσσερις παίκτες στο βασικό σχήμα της Μπαρτσελόνα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει είτε να επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε το 4-2-4 με τους Νεϊμάρ και Γκριεζμάν να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, είτε να προτιμήσει ένα 4-2-3-1 με τον Μέσι να έχει ρόλο επιτελικού μέσου, τον Σουάρες να είναι ο σέντερ φορ και οι Νεϊμάρ και Γκριεζμάν να παραμένουν στα άκρα.

Οι πρώτες σκέψεις των “μπλαουγκράνα” για την επιθετική τους γραμμή τη νέα σεζόν: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.