Εξετάζει Βέρντε η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν την εκκρεμότητα στη θέση του εξτρέμ και μελετούν αρκετές περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι ο Ντανιέλε Βέρντε που ανήκει στη Ρόμα.

Η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει σε δύο καλές μεταγραφικές κινήσεις για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση αλλά και στα εξτρέμ. 

Στην «ένωση» θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση του εξτρέμ, πριν μάλιστα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως θα προβούν σε βεβιασμένες κινήσεις αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο. 

Στο προσκήνιο, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» έχει επανέλθει το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε. Ο 23χρονος εξτρέμ, φαίνεται να βρίσκεται στην λίστα του «δικέφαλου» με τους ανθρώπους της ομάδας ν` εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο Βέρντε ανήκει στη Ρόμα μέχρι το 2020, ωστόσο φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Βαγιαδολίδ και σε 26 συμμετοχές σημείωσε έξι γκολ.  

Πάντως στην λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν κάποιες ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο αν δεν προχωρήσει κάποια από αυτές τότε, είναι πολύ πιθανό η «ένωση» να κινηθεί για τον Βέρντε. Οι άνθρωποι του συλλόγου, βρίσκονται σε επικοινωνία με τη Ρόμα για την υπόθεση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.