Marvel’s Avengers: Οι προσωπικότητες των ηρώων θα αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι

Μαζί με τα κουστούμια και το gameplay.Το story του Marvel’s Avengers θα περιλαμβάνει ένα χρονικό...

Μαζί με τα κουστούμια και το gameplay.

Το story του Marvel’s Avengers θα περιλαμβάνει ένα χρονικό άλμα πέντε χρόνων: διάστημα στο οποίο οι ήρωες θα αλλάξουν προσωπικότητα αλλά και κουστούμια.

Η αποκάλυψη έγινε από τον lead combat designer (Vincent Napoli) και τον σκηνοθέτη του παιχνιδιού(Shaun Escayg) στο VentureBeat. Ένα καταστροφικό γεγονός, ονόματι A-Day, θα σταθεί η αιτία για το θάνατο του Captain America αλλά και τη διάλυση των Avengers. Οι εναπομείναντες ήρωες λοιπόν, θα βιώσουν αρκετές αλλαγές στη ζωή τους.

Ο Napoli είπε συγκεκριμένα: “Πέντε χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει για όλους. Δεν είναι μόνο τα κουστούμια και η αισθητική αλλά ολόκληρη η προσωπικότητα του καθενός και φυσικά το gameplay του.”

Ο Escayg επίσης πρόσθεσε: “Επηρεάζει επίσης κάποιους από τους ήρωες και με άλλους τρόπους. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά κάποιοι από αυτούς έχουν επηρεαστεί σε ψυχολογικό επίπεδο.”

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε δει τουλάχιστον μία αλλαγή κουστουμιού στο cinematic trailer της Ε3 και αφορά την στολή του Iron Man, καθώς αυτός πετάει στο διάστημα.

Iron Man’s white suit of armor in space.

Οι developers φρόντισαν να αναφέρουν και την ανθρώπινη πλευρά των Avengers, εξηγώντας ότι η καταστροφή αυτή τους αλλάζει. “Όταν μία καταστροφή συμβαίνει, επηρεάζει τους πάντες. Τώρα οι Εκδικητές δεν έχουν αρχηγό και είναι γεμάτοι ενοχές. Θα τους δούμε λοιπόν να προσπαθούν να ενωθούν ξανά παρακολουθώντας αν τελικά θα τα καταφέρουν.”, πρόσθεσε ο Escayg.

Οι δυο τους επίσης τόνισαν ότι ήθελαν να δείξουν και την ανθρώπινη πλευρά των ηρώων, αυτήν την πλευρά που μπορούμε να τους δούμε ευάλωτους. “Μεγάλο κομμάτι της ιστορίας βασίζεται στο ανθρώπινο στοιχείο των χαρακτήρων μας”, είπε ο Escayg. “Πως αντιμετωπίζουν την ενοχή; Την απώλεια; Μπορούν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη;”

Ο Escayg συνέχισε θίγοντας το πώς ο κάθε ήρωας αντιμετωπίζει τις συγκρούσεις μέσα τους. “Ο Bruce Banner είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, γιατί πάντα βρίσκεται σε σύγκρουση για το ποιος είναι. Είναι ένας επιστήμονας, πολύ έξυπνος και πολύ υπάκουος κατά κάποιον τρόπο. Εντελώς ξαφνικά λοιπόν, έχει ένα ολόκληρο κομμάτι του εαυτού του που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Είναι επικίνδυνος; Είναι όντως ήρωας; Η αλήθεια είναι ότι παλεύει μέσα του ολόκληρη τη ζωή του.”

“Μετά έχουμε τον Iron Man: πολύ έξυπνος, εξαρτιέται από την τεχνολογία και είναι πολύ αλαζόνας. Εκμεταλλεύεται ευκαιρίες εκεί που κανείς άλλος δεν θα το κάνει. Μόνο και μόνο από αυτό, υπάρχει μάι σύγκρουση.”

Ο Napoli επίσης πρόσθεσε, σχετικά με αυτό: “Υπάρχει κάποια στιγμή στο trailer με τον Iron Man και τον Bruce πέντε χρόνια μετά να συζητάνε τι έχει αλλάξει μέσα τους. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια: το που βρίσκεται εκείνη την στιγμή ο Iron Man με τον εαυτό του και το που κατευθύνεται. Θα τους δούμε σε πιο ευάλωτες καταστάσεις. Φυσικά όμως δεν θα τους δείτε μόνο σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό είναι το πραγματικά ωραίο με την τρελή ιστορία που έχουμε ετοιμάσει.”

“Τα πάντα δεν έχουν σχέση με την σύγκρουσε; Τι συνέβη την A-Day; Ποιος έφταιγε. Η Widow ήταν υπεύθυνη. Απέτυχε. Θα έπρεπε να γυρίσουν πίσω και να βοηθήσουν τον Cap; Αυτά είναι μερικά από τα ανθρώπινα διλήμματα που θα εξερευνήσουμε.”, ανέφερε ο Escayg προσθέτοντας ότι “Αυτά είναι που τους κάνουν ανθρώπινους και κάνουν την συγκεκριμένη ιστορία εντελώς διαφορετική από ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα.”

Κατά τη διάρκεια της Ε3 μάθαμε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα designs των χαρακτήρων, ενώ έγινε αναφορά και σε μία ηχηρή απουσία η οποία ανάγκασε την Marvel να πάρει η ίδια θέση απαντώντας σχετικά.

Το παιχνίδι αποτελεί το μεγαλύτερο εγχείρημα της Crystal Dynamics και θα έρθει σις 15 Μαΐου του 2020, σε PC, PS4 και Xbox One.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.