Σαββίδης και ΠΑΟΚ κινούνται νομικά κατά του Χάτζι (pic)

Με μηνύσεις απαντάει ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και ο Δικέφαλος στις δηλώσεις του Ρουμάνου.

Νομικά κατά του Γκεόργκι Χάτζι είναι αποφασισμένος να κινηθεί ο Ιβάν Σαββίδης απαντώντας έτσι στις δηλώσεις που έκανε ο Ρουμάνος. Πώς έχει η ιστορία… 
Αρχικά, υπάρχουν οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως παρά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο 5-6 παίκτες από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.
Πρόσθεσε μάλιστα πως η συγκεκριμένη γενιά παικτών δεν αποτελεί σωτηρία για το ρουμανικό ποδόσφαιρο.

Ο Χάτζι που έχει τον γιο του στην Εθνική Ελπίδων ενώ σε αυτή την Εθνική υπάρχουν και παίκτες που αναδείχτηκαν από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου που έχει, έκανε επίθεση στον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη
Ο Χάτζι μιλώντας στη ρουμανική ιστοσελίδα mediafax.ro (μπορείτε να δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) είπε: “Δεν ξέρω γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα στον πρόεδρό του, τον Ιβάν Σαββίδη, που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Είναι λάθος αυτό που είπε γι’ αυτά τα παιδιά. Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας».

Συνέχισε
: “Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία, την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ό,τι είναι δίπλα του».
Σε όλα αυτά, ο Ιβάν Σαββίδης απαντά με μηνύσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ καθώς έχουν ενημερωθεί σχετικώς και οι δικηγόροι του. 

Υπάρχει και σχετικό ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη που αναφέρει χαρακτηριστικά
:
«Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους..».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.