Ο “ευαίσθητος” κύριος Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ, μόλις δύο χρόνια μετά τη μετεγγραφή ρεκόρ στην Παρί, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, για να προστατεύσει τον ευαίσθητο ψυχισμό του και να αρχίσει και πάλι να διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο.

Ο Νεϊμάρ, μόλις δύο χρόνια μετά τη μετεγγραφή ρεκόρ στην Παρί, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, για να προστατεύσει τον ευαίσθητο ψυχισμό του και να αρχίσει και πάλι να διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο.

Τώρα θα μου πείτε ο ψυχισμός του είναι αυτός που τον οδήγησε στο Παρίσι, εκτός βέβαια από τα “πετροδόλαρα” τα οποία του απέφεραν 100 χιλιάδες ευρώ ημερησίως, όταν το καλοκαίρι του 17, μετά βαϊων και κλάδων, έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Τότε δεν άντεχε να είναι πίσω από τον Μέσι, ήθελε να είναι αυτός το 10 το καλό, το πρώτο βιολί, ο νούμερο ένα στην ομάδα. Ήθελε το έξτρα κίνητρο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με μια ομάδα που δεν το είχε καταφέρει ποτέ. Πέρασαν λιγότερες από 730 ημέρες για να ριχτούν όλα αυτά στη λήθη και μάλιστα για να γίνει αυτό, ο Νεϊμάρ δέχεται μείωση των ημερησίων αποδοχών του κατά 35 χιλιάδες ευρώ. 

Όχι ότι τα 65 χιλιάρικα την ημέρα είναι μικρό ποσό, αλλά το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα θα επιστρέψει στα προ Παρί επίπεδα. Μάλιστα ο ίδιος μόνο που δεν πανηγυρίζει γι’ αυτή τη μείωση και για να καταστήσει ακόμη πιο σαφή την επιθυμία του, είναι έτοιμος να πείσει τον πατέρα του να αποσύρει την αγωγή που είχε κάνει στην Μπαρτσελόνα, διεκδικώντας χρήματα για την ανανέωση του συμβολαίου του, όταν ήταν ακόμη κάτοικος Καμπ Νου.

Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν πράξη μόνο αν πει το ναι το αυθεντικό νούμερο 10 της Μπάρτσα, αυτός που αποφασίζει για τα πάντα, από τον προπονητή μέχρι το σύστημα, αυτός που μπλοκάρει τη μετεγγραφή του Γκριεζμάν, ο αρχηγός Λέο Μέσι.

Οι σχέσεις των δύο αντρών είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, άλλωστε μπορείτε να θυμηθείτε την αντίδραση του Νεϊμάρ, λίγους μήνες πριν όταν ρωτήθηκε για πιθανή επιστροφή στην Μπαρτσελόνα μετά από προτροπή του Μέσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.