«Μετά τον λόγο σκεφτόμουν το γυμναστήριο»! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε στο κανάλι των Μπακς τι σκεφτόταν αμέσως μετά την βράβευσή του, δείγμα της νοοτροπίας που τον οδήγησε στον τίτλο του MVP του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε στο κανάλι των Μπακς τι σκεφτόταν αμέσως μετά την βράβευσή του, δείγμα της νοοτροπίας που τον οδήγησε στον τίτλο του MVP του NBA.

Αναλυτικά:

Για το βραβείο του MVP: «Είναι φανταστικό συναίσθημα, η σκληρή δουλειά μου επιβραβεύτηκε. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι. Δεν είναι μόνο τα έξι χρόνια που είμαι στους Μπακς, άρχισε όταν ήμουν 12 ετών, την πρώτη φορά που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Δόξα τω Θεώ είχα πολύ καλούς ανθρώπους γύρω μου να με βοηθούν και να πιστεύουν σε μένα. Πίστεψα στον εαυτό μου και αυτό το βραβείο είναι μόνο η αρχή. Αλήθεια το εννοώ αυτό. Θα συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος ατομικά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί για να φέρουμε το μεγάλο τρόπαιο».

Για τους συμπαίκτες του
: «Είναι φανταστικοί. Όπως είπα και στον λόγο μου, όποτε μπαίνω στα αποδυτήρια η ομάδα είναι πάντα συγκεντρωμένη, είναι έτοιμοι, δένουν τα παπούτσια τους όπως κι εγώ και κάθε φορά που βγαίνουν στο γήπεδο δίνουν το 100%. Χρειάζεται παραπάνω από ένας άνθρωπος για να κερδίσεις 60 παιχνίδια, δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Αυτό το βραβείο είναι και για τους συμπαίκτες μου, τους αγαπώ».

Για τον προπονητή του:
«Η συνεισφορά του ήταν μεγάλη. Ήρθε στην ομάδα, δημιούργησε καλές συνήθειες και νοοτροπία νικητή. Μας διδάσκει πώς να κερδίζουμε. Πέρσι κερδίσαμε κάτι παραπάνω από σαραντα παιχνίδια, φέτος 60 και ήταν πολύ καλό να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο σαν τον Μάικ. Σίγουρα άξιζε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν και υπερήφανος. Κάθε φορά που μιλάμε συζητά πώς θα γίνει καλύτερος. Έχουμε την ίδια προσέγγιση στη ζωή, πήραμε και οι δύο βραβεία, ο Τζον Χορστ πήρε επίσης το βραβείο του στελέχους της χρονιάς, συγχαρητήρια και σε αυτόν γιατί έκανε φανταστική δουλειά στην ομάδα. Είναι πολύ ωραίο να έχεις διπλα σου δύο τέτοιους ανθρώπους, αλλά σε τελική ανάλυση σημασία έχει να γίνεσαι καλύτερος και χαίρομαι που είναι μαζί μας για να πάμε ακόμα ψηλότερα».

Για το κίνητρο που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Το τρόπαιο που κατέκτησα είναι σίγουρα κίνητρο για την επόμενη σεζόν, προφανώς θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχαμε φτάσει στους τελικούς, αλλά σίγουρα μου δίνει κίνητρο. Το πιστεύετε ή όχι, μετά τον λόγο μου σκεφτόμουν ποια θα είναι η επόμενη φορά που θα πάω στο γυμναστήριο και θα δουλέψω το παιχνίδι μου γιατί θέλω να είμαι εδώ και την νέα χρονιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τον απόλυτο στόχο, το μεγαλύτερο έπαθλο, το χρυσό έπαθλο, το Larry O’ Brien. Θα πάρει χρόνο, θέλει ημέρα με την ημέρα, αυτό έχω κάνει όλη μου την ζωή και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Για την ώρα εκτιμώ όσα γίνονται, αλλά θα είναι πολύ πιο γλυκά αν πάμε στους Τελικούς. Είμαι σαν τον Θορ. Αυτό είναι το σφυρί μου. Σηκώνω το σφυρί μου… Ναι στην Ελλάδα όταν σηκώνει ένα τρόπαιο σου λένε ”άξιος” ή όταν παντρεύεσαι, αλλά δεν μπορώ να το πω εγώ για τον εαυτό μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.