Wimbledon: To μεγαλύτερο Grand Slam του τένις με Τσιτσιπά και Σάκκαρη αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη και όλα τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις για δύο εβδομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στα κορτ των καναλιών Novasports!

Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη και όλα τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις για δύο εβδομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στα κορτ των καναλιών Novasports! Οι φίλοι του τένις από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon με τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας. Όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις θα προσφέρουν την μοναδική εμπειρία του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους συναρπαστικούς αγώνες του Wimbledon. Το 133ο τουρνουά Wimbledon έχει έντονο ελληνικό χρώμα και μεγάλες προσδοκίες από τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.




 Η αυλαία του φετινού  Wimbledon ανοίγει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου με το Novasports1HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1, το Novasports2HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο) και το Novasports3HD να προβάλλει κυρίως τους αγώνες του Court 2. Από την Πέμπτη 11 Ιουλίου οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών θα μεταδίδονται στο κανάλι Novasports1HD. Κάθε βράδυ στις 23:30 θα προβάλλονται τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας στο Novasports24HD. Τα στιγμιότυπα θα είναι διαθέσιμα και στο Web TV του Novasports.gr.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν στιγμές από παλαιότερους αγώνες μέσα από το πλούσιο αρχείο του Wimbledon που θα προβληθούν από το Novasports4HD, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 24:00.

Επίσης στο Νovasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, social buzz των αθλητών & viral videos, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα των αγώνων. Ο απεσταλμένος των καναλιών Novasports, Γιώργος Λιώρης, θα παρακολουθήσει την πορεία των Ελλήνων αθλητών – και όχι μόνο – μεταφέροντας εικόνες, βίντεο, stories, ειδήσεις της τελευταίας στιγμής και συνεντεύξεις. Ο εναρκτήριος αγώνας της διοργάνωσης με τη συμμετοχή του περσινού νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς θα μεταδοθεί απευθείας και από το Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.