Ζίβκοβιτς: “Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου” (video)

Οι πρώτες δηλώσεις on camera του Σέρβου τερματοφύλακα που ανήκει και επισήμως στον ΠΑΟΚ.-Τι είπε για το "δέσιμο" με τα ασπρόμαυρα, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Πασχαλάκη.

Τις πρώτες του δηλώσεις on camera έκανε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που ανήκει και επισήμως στον ΠΑΟΚ. 
Ο Σέρβος τερματοφύλακας μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Δικέφαλου είπε, μεταξύ άλλων: “Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου. Ολοι ξέρουν ότι η Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφά σωματεία και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Έζησα 13 χρόνια στην Παρτιζάν και όταν έρχομαι εδώ, νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Οταν ήρθα και αγωνίστηκα εδώ με την Ξάνθη, είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να πάω κάπου, θέλω να έρθω εδώ, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους. Η ευχή μου ήταν να έρθω εδώ και τώρα είμαι… εδώ”.
Είπε ακόμη: “Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου δεν τρώει τομάτες, καθώς είναι φανατικός οπαδός της Παρτιζάν. Δεν φορούσα γενικά ποτέ κόκκινη φανέλα ή κάποιο αντίστοιχο χρώμα. Έτσι μεγάλωσα από μικρός, όλα ήταν ασπρόμαυρα”.
Πρόσθεσε αναφερόμενος στον Λουτσέσκου: “Εχω δουλέψει με τον προπονητή στην Ξάνθη και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Από εκεί ξέρω τον Μελιόπουλο. Νομίζω ότι θα είναι εύκολη η προσαρμογή. Ολα μοιάζουν οικεία”.

Αναφερόμενος στον Πασχαλάκη είπε
: “Ολοι ξέρουν ότι μπορεί να αγωνιστεί μόνο ένας τερματοφύλακας ενώ υπάρχουν 10 παίκτες στις υπόλοιπες θέσεις. Σύμφωνα όμως με αυτά που έμαθα για την περσινή σεζόν όλοι εδώ είναι μία οικογένεια. Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ολοι έχουμε έναν κοινό στόχο. Εμένα με νοιάζει να δουλέψω στο γήπεδο και η απόφαση για το ποιος αγωνίζεται ανήκει στον προπονητή. Δεν με απασχολεί το ποιος παίζει αλλά για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα και η ομάδα”.

Πρόσθεσε
: “Ηταν πολύ ιδιαίτερα όταν έπαιζα εδώ. Μιλούσα με τους φίλους μου στη Σερβία και με ρωτούσαν πώς μπορεί να αγωνίζεσαι εναντίον του ΠΑΟΚ. Τους απαντούσα ότι οι φίλαθλοι και τα συνθήματα είναι σαν της Παρτιζάν. Ενιωθα σαν να αγωνίζομαι στο Βελιγράδι όταν ερχόμουν εδώ. Νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω το 101% για αυτόν τον σύλλογο κι αυτά τα χρώματα”.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.