Στα όριά του ο ΠΑΟΚ με Ουάρντα

Το νέο κρούσμα συμπεριφοράς του Αιγύπτιου και η επίσημη απομάκρυνσή του από την Εθνική της χώρας του έχουν φέρει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του Δικεφάλου-Αναμένονται αποφάσεις.

Εντονος είναι ο εκνευρισμός που υπάρχει για μία ακόμη φορά στον ΠΑΟΚ για τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έχει -και επισήμως- απομακρυνθεί από την Εθνική της χώρας του που παίρνει μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με δημοσιεύματα τριγύρω να κάνουν για παρενόχληση μέσω μηνυμάτων σε γνωστό μοντέλο. 

Η απόφαση της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου είναι η εξής
: “Ο υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, Χάνι Αμπού Ρένρα, αποφάσισε να αποβάλλει τον Αμρ Ουάρντα από την την Εθνική Ομάδα, μετά από διαβούλευση με το προπονητικό και το διοικητικό επιτελείο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση. Η Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με 22 παίκτες στην αποστολή της».
Στον ΠΑΟΚ έχουν φτάσει και πάλι στα όριά τους με τη συμπεριφορά του παίκτη. Οπως είναι γνωστό, ο Ουάρντα (ακριβώς για τις συμπεριφορές εκτός γηπέδων) είναι “ξένο σώμα”.
Ανήκει βέβαια στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ περίμενε ότι μέσω των εμφανίσεών του στο τουρνουά θα μπορούσε να φτιάξει τη χρηματιστηριακή του αξία ώστε να πάρει μετεγγραφή. 
Τώρα, με τα νέα δεδομένα αναμένονται οι αποφάσεις χωρίς να αποκλείονται κυρώσεις για τον Αιγύπτιο καθώς υπάρχει σχετικός εσωτερικός κανονισμός στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των παικτών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.