Απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Ράπινοου

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών , Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στην Μέγκαν Ράπινοου αναφέροντας πως θα καλέσει την εθνική ομάδα της χώρας στον Λευκό Οίκο ότι και αν γίνει στο Παγκόσμιο κύπελλο!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών , Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στην Μέγκαν Ράπινοου αναφέροντας πως θα καλέσει την εθνική ομάδα της χώρας στον Λευκό Οίκο ότι και αν γίνει στο Παγκόσμιο κύπελλο!

Η Ράπινοου, εκ των αρχηγών των Η.Π.Α., δήλωσε σε φωτογράφιση μετά τη νίκη απέναντι στην Ισπανία και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση (…για να το γράψουμε ευγενικά) να πάει στον Λευκό Οίκο αν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατακτήσουν το τρόπαιο στην Γαλλία!

Πρόκειται για μια από τις πιο πολιτικοποιημένες παίκτριες της ομάδας και μάλιστα στο παρελθόν έχει γονατίσει αρκετές φορές κατά την διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας της! Με αυτόν τον τρόπο είχε εκφράσει την στήριξή της στον Κόλιν Κάπερνικ, τον αθλητή του NFL, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε με παρόμοιο τρόπο για τις ρατσιστικές επιθέσεις και την αστυνομική αυθαιρεσία που είχε προκαλέσει τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, κυρίως αφροαμερικανών!

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άργησε να απαντήσει και το έκανε με τρία tweet στα οποία ανέφερε πως πρώτα πρέπει να κατακτήσουν το τρόπαιο και μετά να μιλάνε για άρνηση πρόσκλησης αλλά επίσης ότι μετά από αυτή την δήλωση θα καλέσει την ομάδα στον Λευκό Οίκο είτε κερδίσει είτε χάσει το τρόπαιο! 


Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν την διοργανώτρια Γαλλία στον προημιτελικό της Παρασκευής για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.