Που κατέληξες βρε Κεϊρίσον

Τον θυμάστε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Κεϊρίσον που το 2009 είχε υπογράψει στην Μπαρτσελόνα; Δέκα χρόνια μετά η Βραζιλιάνικη Αλαγκοάνο τον έδιωξε μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του!!

Τον θυμάστε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Κεϊρίσον που το 2009 είχε υπογράψει στην Μπαρτσελόνα; Δέκα χρόνια μετά η Βραζιλιάνικη Αλαγκοάνο τον έδιωξε μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του!!

Το 2009 η Μπαρτσελόνα είχε δώσει δεκατέσσερα εκατομμύρια Ευρώ για να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά ταλέντα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Κεϊρίσον από την Παλμέιρας! 

Μετά την παρουσίαση του δεν τον είδε ποτέ κανείς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Μετά από αρκετούς δανεισμούς σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος, Κρουζέιρο, Κορίτιμπα επέστρεψε στην Βραζιλία όπου για μια τετραετία είχε καλή εικόνα!

Επέστρεψε για ένα εξάμηνο στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αρούκα στην Πορτογαλία αλλά απέτυχε ξανά και το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην πατρίδα του. 

Από τον Ιανουάριο ήταν ελεύθερος καθώς τέλειωσε το συμβόλαιό του με την Κοριτίμπα με την οποία δεν αγωνίστηκε σε ένα εξάμηνο συνεργασίας! Υπέγραψε στις 14 Ιουνίου με την Αλαγκοάνο που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της χώρας!

Μέτρησε οκτώ ημέρες παρουσίας στον σύλλογο και… έμεινε ελεύθερος! Ο λόγος ήταν ότι το ιατρικό τιμ της ομάδας αποφάσισε ότι ο παίκτης ήταν αδύνατο να προλάβει να είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και ότι είναι πιο σοφό για τον σύλλογο να ολοκληρώσει την συνεργασία με τον σύλλογο!

Ο Κεϊρίσον έχει πετύχει ένα γκολ τα τελευταία δύο χρόνια ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε στα τέλη Μαΐου του 2018 με την φανέλα της Λοντρίνα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.