Ο νέος Αρης μπαίνει στο γήπεδο (pics+graphics)

Ο ρόλος των παικτών που ήρθαν με μετεγγραφή, τα σχέδια του Σάββα Παντελίδη, το 4-3-3 και οι επιλογές.

Με μετεγγραφές που έχουν συζητηθεί. Με γνώση των απαιτήσεων για μια σεζόν που θα χρειαστεί το βάθος στο ρόστερ. Η επιστροφή του Αρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και οι φιλοδοξίες που υπάρχουν στους Κίτρινους κάνει αναγκαιότητα την ύπαρξη ενός ρόστερ που θα πρέπει να έχει και ποιότητα και βάθος.

Ο σχεδιασμός έγινε από νωρίς και οι κινήσεις ήταν δεδομένες. 

Οι παίκτες που ήρθανε 

Μέχρι τώρα ο Αρης απέκτησε με μετεγγραφή τον Ιντέγε, τον Σούντγκρεν, τον Ντουάρτε, τον Εμαν.

Μετεγγραφή μπορεί να θεωρηθεί και ο κεντρικός αμυντικός, Λίντσντεϊ Ρόουζ που ναι μεν έπαιζε (δανεικός από τη Λοριάν) και στο β’ μισό της προηγούμενης σεζόν αλλά πλέον ο Αρης τον αγοράζει από τη γαλλική ομάδα.

Επίσης, μετεγγραφή μπορεί να θεωρηθεί και ο Μαρτίνες που επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021. 

Οι… εσωτερικές μετεγγραφές 

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και για δύο παίκτες που είχαν την ατυχία να μην “γεμίσουν” την προηγούμενη σεζόν. Ο Μπρούνο Γκάμα θα επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, τον προηγούμενο Ιανουάριο. Μένει να φανεί πότε ο Πορτογάλος που ήδη πρόλαβε να κάνει καλά παιχνίδια θα αποκτήσει τον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. 

Από την πλευρά και ο Μάρτιν Τόνσο (τον απέκτησε ο Αρης τον Γενάρη από τον Αστέρα Τρίπολης) θα είναι απαλλαγμένος τώρα από τα προβλήματα που τον κράτησαν εκτός δράσης σε αρκετά παιχνίδια. 

Ο δεξιός επιθετικός 

Ο Αρης συνεχίζει τη μετεγγραφική του αναζήτηση. Ενα από τα “θέλω” είναι ένας παίκτης που να παίζει από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Βέβαια, στην περίπτωση που ο Αρης επιλέξει να αρχίσει τη σεζόν (π.χ. στα παιχνίδια του στο Europa League) με 4-2-3-1, σχεδιασμό δηλαδή που είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τότε στα “δεκάρια”, στον ρόλο του επιτελικού μέσου μπορούν να παίξει και ο Τόνσο ή ο Μαρτίνες ακόμη και ο Ντιγκινί. 

Σιώπης και… Ματέο Γκαρσία 

Κομβικός ο ρόλος του Σιώπη τον οποίον ο Αρης τον περιμένει να επιστρέψει 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική Ελλάδας.

Επίσης, για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του προκριματικού ο Σάββας Παντελίδης ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει άλλα σχέδια για τη θέση του δεξιού μπακ, αν π.χ. (όπως τουλάχιστον φαίνεται αυτή τη στιγμή) ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μείνει στην ΑΙΚ Σόλνα, την ομάδα της Στοκχόλμης για τον δικό της προκριματικό γύρο του CHL με την Αραράτ και άρα δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο Ελληνας τεχνικός. 

Σε ό,τι αφορά στον Ματέο Γκαρσία που έκανε καταπληκτικό Πρωτάθλημα, προφανώς και ο Αρης θα περιμένει γνωρίζοντας πάντως εξ αρχής τις μεγάλες δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση με τον Αργεντινό της Λας Πάλμας. 

Στο γήπεδο

Οι μετεγγραφές λοιπόν δεν έχουν κλείσει ακόμη. Η διάθεση στους Κίτρινους είναι ο σχηματισμός να είναι το 4-3-3. Αν θα προλάβει να παίξει έτσι από την αρχή μένει να φανεί. 
Με βάση όμως τα μέχρι τώρα, ισχύοντα δεδομένα (κι ενώ ο Αρης αναχωρεί για την Ολλανδία στη 1 του μηνός) αποτυπώνονται τα “θέλω” του Σάββα Παντελίδη με τους ρόλους των παικτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.