«Δεν θα αφήσουμε τον Ουάρντα μόνο»

Οι παίκτες της Εθνικής Αιγύπτου εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπο του Αμρ Ουάρντα μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή των «Φαραώ».

Οι παίκτες της Εθνικής Αιγύπτου εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπο του Αμρ Ουάρντα μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή των «Φαραώ».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τέθηκε εκτός Εθνικής λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση μοντέλου μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων, ωστόσο οι συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στέκονται δίπλα του.

«Ο Αμρ Ουάρντα είναι ένας από εμάς και όλοι κάνουμε λάθη. Δεν θα αφήσουμε τον Ουάρντα μόνο του. Έχει εκπροσωπήσει την Αίγυπτο πολλές φορές στο παρελθόν και πρέπει να σταθούμε δίπλα του. Πολλές φορές δίνουμε περισσότερη προσοχή απ’ ότι χρειάζεται σε κάποια πράγματα. Έχει να κάνει με τις προσωπικές ελευθερίες και κάθε παίκτης είναι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή, αρκεί να μην επηρεάζει τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο. Στηρίζουμε τον Αμρ Ουάρντα», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός Αχμέντ Ελμοχαμαντί μετά τη νίκη επί του Κονγκό, ενώ ο επιθετικός Μαχμούντ Τρεζεγκέ πρόσθεσε:

«Χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη, αλλά έχουμε άλλους 22 στην αποστολή. Αν ένας παίκτης κάνει ένα λάθος ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει γιατί είμαστε μία ομάδα και μία οικογένεια. Αν κερδίσουμε τον τίτλο θα το κάνουμε όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.