Νέες Ταινίες: «Αόρατες» με «Ένστικτο Ζωής»

Πέντε νέες ταινίες και μία δροσερή επανέκδοση διαθέτει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς 50 χρονιά μετά την πρώτη κυκλοφορία της, η Ρόμι Σνάιντερ και ο Αλέν Ντελόν, μας καλούν να βουτήξουμε μαζί παρέα στα καταγάλανα νέρα της υπέροχης «Πισίνας» τους. Από τις νέες κυκλοφορίες, τρεις είναι εκείνες που αξίζουν της προσοχής μας. Πρόκειται για το επίκαιρο φιλμ «Οι Αόρατες» του Λουί-...

Πέντε νέες ταινίες και μία δροσερή επανέκδοση διαθέτει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς 50 χρονιά μετά την πρώτη κυκλοφορία της, η Ρόμι Σνάιντερ και ο Αλέν Ντελόν, μας καλούν να βουτήξουμε μαζί παρέα στα καταγάλανα νέρα της υπέροχης «Πισίνας» τους.

Από τις νέες κυκλοφορίες, τρεις είναι εκείνες που αξίζουν της προσοχής μας. Πρόκειται για το επίκαιρο φιλμ «Οι Αόρατες» του Λουί-Ζουλιέν Πετί, που παρακολουθεί τον καθημερινό αγώνα των κοινωνικών λειτουργούν, σ’ ένα κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών, το «Ένστικτο Της Ζωής» του Αρμάντο Μπο, ένα αξιόλογο ψυχολογικό θρίλερ από την Αργεντινή και το πρωτότυπο «Yesterday» του βραβευμένου με Όσκαρ, Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος μας μεταφέρει σ’ έναν κόσμο όπου κανείς δεν γνωρίζει τους Beatles!

Παράλληλα διεξάγονται τόσο το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, όσο και το Ταινιόραμα 2019, που μας παρέχουν ένα επιπλέον κίνητρο για δροσερό Σινεμά στο θερμό καλοκαίρι που διανύουμε. Αναλυτικά:

«Yesterday» (2019) του Ντάνι Μπόιλ (Ηνωμένο Βασίλειο)

Ο Τζακ Μάλικ (Χιμές Πατέλ) είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι (Λίλι Τζέιμς). Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ! Αρχίζει λοιπόν να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τα έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα (Κέιτ ΚακΚίνον), η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.