Ο Ντάγκλας Αουγκούστο σε δράση! (vid+pics)

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι προ των πυλών της Τούμπας και το novasports.gr παρουσιάζει μέσα από βίντεο το αγωνιστικό του προφίλ

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του Ντάγκλας Αουγκούστο Σοάρες Γκόμες τον παίκτη που αναζητούσε για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή -και συγκεκριμένα στον άξονα. Οι “ασπρόμαυροι” περιμένουν εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο (28/6) τον Βραζιλιάνο μέσο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα στην οποία ανήκει, την Κορίνθιανς.
Ο “Δικέφαλος” προτίθεται να υπογράψει συμφωνία με τον Αουγκούστο για τέσσερα χρόνια, πληρώνοντας γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ στην Κορίνθιανς για να τον αποκτήσει, αφήνοντας, μάλιστα, στη βραζιλιάνικη ομάδα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει στο 15%. Τίποτε από τα παραπάνω δεν κάνουν τυχαία οι “ασπρόμαυροι”, καθώς πρόκειται για παίκτη ηλικίας 22 ετών (είναι γεννημένος στις 13/1/1997), ο οποίος καλύπτει με επιτυχία δύο θέσεις, αυτή του αμυντικού μέσου κι αυτή του επιτελικού. Στην Τούμπα πιστεύουν ότι έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη, όπου έρχεται πρώτη φορά να αγωνιστεί, ανοίγοντας τα φτερά του για οπουδήποτε στο μέλλον.
Ο Αουγκούστο ανήκει στην Κορίνθιανς, όμως, από τον περασμένο Ιανουάριο είναι δανεικός στη βραζιλιάνικη Μπαΐα, έχοντας εννέα συμμετοχές, όλες ως βασικός. Έχει χάσει μόνο τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο, όμως, τον πρώτο λόγο έχει ο σύλλογος στον οποίο ανήκει και με αυτόν κάνει το deal ο ΠΑΟΚ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Φλουμινένσε, με την οποία έκανε συνολικά 57 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, πριν μεταγραφεί στην Κορίνθιανς αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ, το καλοκαίρι του 2018. Με την Κορίνθιανς κατέγραψε 17 συμμετοχές και πέτυχε1 γκολ. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπαΐα, τον περασμένο Ιανουάριο.
Είναι αξιοσημείωτο ότι έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα U20 της Βραζιλίας, όπως και ο Λεό Ζαμπά. Η επιλογή του στην Εθνική ομάδα δείχνει ότι οι Βραζιλιάνοι εκλέκτορες τον ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους στην ηλικιακή αυτή κατηγορία στη συγκεκριμένη θέση, γεγονός που αυξάνει την πεποίθηση των “ασπρόμαυρων” ότι πρόκειται για παίκτη με εξαιρετικό μέλλον, αν δεν βρει μπροστά του αξεπέραστα εμπόδια.
Ένα τέτοιο θα μπορούσε να είναι η αντιδραστική αρθρίτιδα, που τον ταλαιπώρησε μια χρονιά ολόκληρη, το 2017, όμως, εκτός από σωστή ιατρική υποστήριξη, βρήκε ο ίδιος τη δύναμη και το ξεπέρασε. Φανέρωσε ότι είναι δυνατός χαρακτήρας, έτοιμος να παλέψει γι’ αυτό που κρίνει ότι του αξίζει. Είναι ένα επιπλέον στοιχείο, αυτό του δυναμικού χαρακτήρα δηλαδή, στον οποίο ποντάρουν οι “ασπρόμαυροι”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.