Φωνές από το “Alien” και το “Game of Thrones” θα ακουστούν στο “Dark Crystal: Age of Resistance”

Η νέα σειρά του Netflix έρχεται το καλοκαίρι.Έξι νέες προσθήκες αποκτά η prequel σειρά της γνωστής...

Η νέα σειρά του Netflix έρχεται το καλοκαίρι.

Έξι νέες προσθήκες αποκτά η prequel σειρά της γνωστής ταινίας “The Dark Crystal”, “Age of Resistance” του Netflix.

Η Lena Headey, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το “Game of Thrones”, θα δανείσει τη φωνή της στην Maudra Fara και η Sigourney Weaver, γνωστή – μεταξύ άλλων – μέσω του “Alien”, θα δανείσει τη φωνή της στην Myth-Speaker. Ο Benedict Wong του “Avengers: Endgame” θα γίνει ο General, η Awkwafina (Crazy Rich Asians) θα ακουστεί ως Collector, ενώ η Hannah John-Kamen (Ant-Man and The Wasp) θα είναι η Naia. Τέλος, ο Dave Goelz, ο οποίος δούλεψε και στην αυθεντική ταινία, θα δανείσει τη φωνή του στον Baffi, ένα Fizzgig.

Άλλα γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που θα δώσουν φωνή στους ήρωες της σειράς είναι οι Taron Egerton (Rian), Anya Taylor-Joy (Brea) και Nathalie Emmanuel (Deet).

Εξίσου Gelfling χαρακτήρες θα υποδυθούν οι Caitriona Balfe (“Outlander”), Helena Bonham-Carter (“The King’s Speech”), Harris Dickinson (“Maleficent 2”), Natalie Dormer (“Game of Thrones”), Eddie Izzard (“Ocean’s Thirteen”), Theo James (“The Divergent Series”), Toby Jones (“Tinker Tailor Soldier Spy”), Shazad Latif (“Star Trek: Discovery”), Gugu Mbatha-Raw (“The Cloverfield Paradox”), Mark Strong (“Kingsman”) και Alicia Vikander (“Tomb Raider”).

Σειρά έχουν οι villain ρόλοι της σειράς φαντασίας, Skeksis & Mystics, στους οποίους θα δανείσουν τις φωνές τους οι Mark Hamill (“Star Wars”), Harvey Fierstein (“Torch Song”), Ralph Ineson (“Game of Thrones”), Jason Isaacs (“Harry Potter” franchise), Keegan-Michael Key (“Key and Peele”), Ólafur Darri Ólafsson (“True Detective”), Simon Pegg (“Mission: Impossible”) και Andy Samberg (“Brooklyn Nine Nine”).

Άλλος ένας χαρακτήρας που επιστρέφει από την αρχική ταινία του 1982, η αρχαία σοφή Aughra, στην οποία θα δανείσει τη φωνή της η Donna Kimball (“The Happytime Murders”).

Κατά το Netflix, “Το ‘The Dark Crystal: Age of Resistance” αφηγείται μία νέα επική ιστορία, τοποθετημένη πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα της ταινίας, και πραγματοποιημένη με τη χρήση κλασικού κουκλοθέατρου με τελευταίας λέξης οπτικά εφέ. Ο κόσμος του Thra πεθαίνει. Ο Κρύσταλλος της Αλήθειας βρίσκεται στην καρδιά του Thra, μία πηγή ανείπωτης δύναμης. Αλλά είναι κατεστραμμένη, αλλοιωμένη από το κακό Skeksis, και μία ασθένεια εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα. Όταν τρία Gelfling ανακαλύπτουν την τρομερή αλήθεια πίσω από τη δύναμη του Skeksis, μία περιπέτεια ξετυλίγεται ενώ η φωτιά της επανάστασης ανάβει και μία επική μάχη για τον πλανήτη ξεκινά”.

Η σειρά είναι φτιαγμένη από μαριονέτες, τις οποίες κατασκεύασε η εταιρεία του Jim Henson, του σκηνοθέτη της ταινίας του 1982. Η Lisa Henson, αντιπρόεδρος της The Jim Henson Company, έκανε μερικές δηλώσεις, σχετικά με την ερχόμενη σειρά. Κατά την ίδια, ο κόσμος που θα παρουσιάσουν έχει βοηθηθεί πολύ από τη σύγχρονη τεχνολογία, ενώ βρίσκει ομοιότητες με τα “Game of Thrones” και “Avatar: The Last Airbender”.

Tο “The Dark Crystal: Age of Resistance”, θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.

Ρίξτε μια ματιά στον τηλεοπτικό οδηγό του Netflix για τον Ιούλιο και πείτε μας στα σχόλια τι θα δείτε. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.