Στο πλατό της Black Widow εντοπίστηκε ο Taskmaster

Ο νέος κακός;Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το πλατό της ταινίας "Black Widow", μιας ταινίας που...

Ο νέος κακός;

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το πλατό της ταινίας “Black Widow”, μιας ταινίας που ούτε η Disney ούτε η Marvel έχουν επίσημα ανακοινώσει πως έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα, αποκαλύπτουν έναν καινούργιο χαρακτήρα που μοιάζει με τον Taskmaster.

Οι φωτογραφίες, δείγμα των οποίων μπορείτε να βρείτε παρακάτω, αλλά και παντού στα social media, αποκαλύπτουν έναν άντρα με μάσκα που φοράει μπλε και μεταλλική γκρι στολή, με ίσως κουκούλα και κάποιου είδους backpack.

Το look του μοιάζει πιο πολύ με Power Ranger, όπως πολλοί Marvelοφανς επισήμαναν, παρά τον εν λόγω χαρακτήρα όπως παραδοσιακά εμφανίζεται στα κόμικς. Αυτό βέβαια, αν όντως πρόκειται φυσικά για τον Taskmaster

Ποιος είναι ο Taskmaster;

Στα κόμικς, ο Taskmaster, ή αλλιώς Anthony “Tony” Masters, είναι ένας μισθοφόρος και εκτελεστής, που κατέχει εξειδικευμένες δεξιότητες στη μάχη και στα όπλα, ενώ πρόκειται για έναν χαρακτήρα που η διάνοιά του είναι κατά πολύ ανώτερη. Η φωτογραφική του μνήμη του δίνει τη δυνατότητα να μιμείται το στυλ μάχης πολλών ηρώων και αντιπάλων, με μόνο μία ματιά.

Το επικίνδυνο σετ δεξιοτήτων του τον έχει φέρει αρκετές φορές στον ρόλο του μέντορα, για χαρακτήρες όπως Crossbones και Diamondback. Έχει παλέψει ενάντια σε Avengers, Captain America, Deadpool, Spider-Man και Moon Knight, μεταξύ άλλων. Επίσης, έχει δουλέψει για τον Norman Osborn, αλλά και για τις SHIELD, Agency X, the Shadow Initiative και A.I.M. Αν και τις περισσότερες φορές εμφανίζεται ως βασικός κακός, μερικές φορές έχει πάρει και τον ρόλο του αντιήρωα.

Ο Taskmaster στο MCU

Να σημειώσουμε πως ο Taskmaster δεν έχει μεταφερθεί live-action στη μεγάλη οθόνη, αν και φήμες τον ήθελαν να συμμετέχει στο πιλοτικό επεισόδιο που δεν μεταδόθηκε ποτέ, του “Marvel’s Most Wanted” με πρωταγωνίστρια την Adrianne Palicki. Τον χαρακτήρα τον έχουμε δει στις animation σειρές “Ultimate Spider-Man” και “Avengers Assemble”, όπως και στο “Iron Man and Captain America: Heroes United”, με τη φωνή και στις τρεις περιπτώσεις να χαρίζει ο Clancy Brown.

Δεδομένων των πολεμικών του ικανοτήτων, ο Taskmaster έχει κάνει την εμφάνισή του και στον χώρο βιντεοπαιχνιδιών, πιο πρόσφατα στο Spider-Man του 2018 και στο επερχόμενο Marvel’s Avengers.

Όσο για την ταινία της Black Widow, φημολογείται πως θα πρόκειται για prequel που θα διαδραματίζεται πριν τα “The Avengers” ή “Captain America: Civil War“. Η Scarlett Johansson αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο της Ρωσίδας κατασκόπου, στην πρώτη της σόλο ταινία. Άλλα μέλη του cast, σύμφωνα με αναφορές θέλουν τους Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, O-T Fagbenle και Ray Winstone, και τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Cate Shortland.

Η Black Widow και η νέα της ταινία ίσως να είναι κι ένα από τα highlights της Marvel για το San Diego Comic-Con τον επόμενο μήνα, αν και ακόμα η Marvel δεν έχει επιβεβαιώσει το πάνελ και την εμφάνισή της στο ποπ συνέδριο.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.