Κατσικάρης: “Έζησα το όνειρό μου” (PHOTO)

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της Γκραν Κανάρια έκανε ο Φώτης Κατσικάρης στην επίσημη σελίδα της ισπανικής ομάδας. Ο Νικαιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ΝΒΑ.

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της Γκραν Κανάρια έκανε ο Φώτης Κατσικάρης στην επίσημη σελίδα της ισπανικής ομάδας. Ο Νικαιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ΝΒΑ.

«Στη Γιούτα έζησα μια εξαιρετική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να δω από μέσα πως δουλεύει μια ομάδα στο ΝΒΑ, πως εργάζεται και αρκετά οργανωτικά θέματα. Η Τζαζ είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στο ΝΒΑ  και συνεργάστηκα με έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην  λίγκα, είχαμε ένα εξαιρετικό επιτελείο. Ήθελα να δοκιμάσω κι εκεί να ζήσω το όνειρό μου, όμως, μετά την πρόταση της Γκραν Κανάρια σκέφτηκα πολύ τι θα με έκανε πιο ευτυχισμένο. Είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα και κάτι μου έλεγε πως έπρεπε να πω το ναι. Είναι μια ομάδα με πιστούς οπαδούς, το νησί αναπνέει για το μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια».

Πως ένοιωθε σαν επισκέπτης: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το νησί. Τις περισσότερες φορές ήταν πολύ δύσκολο για μένα και για τις ομάδες μου να περνάμε από δω. Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί, το νέο γήπεδο φανταστικό και θα είναι δύσκολο για όλους να παίζουν κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Είμαι ευτυχής που θα αποτελέσω μέλος αυτής της πολύ ζεστής οικογένειας». 

Ποιοι είναι οι στόχοι: «Το ισπανικό πρωτάθλημα μαζί με την Ευρωλίγκα είναι ότι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως μετά το ΝΒΑ. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό και πόσο δύσκολο είναι να παίζει στην
ACB. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να βρούμε παίκτες που θα καταλάβουν ακριβώς αυτό που θέλουμε να κάνουμε και ποια είναι η κουλτούρα της ομάδας. Δεν θέλουμε να παλεύουμε για την σωτηρία μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.