O Μπουζούκης έπρεπε να είχε υπογράψει …χθες!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το ...σίριαλ Μπουζούκη και τη λανθασμένη αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ταλαντούχου παίκτη.

Αντιλαμβάνομαι την πολιτική που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στο θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων και τη φιλοσοφία των Πράσινων με την αξιολόγηση των παικτών, ωστόσο σε κάθε …κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση. Και αν η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη με τον Παναθηναϊκό έχει κολλήσει στα 30 ή 40.000 ευρώ, η οποία είναι και η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, τότε μάλλον είναι λανθασμένη η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Ιδιαίτερα όταν υποστηρίζουν από το σύλλογο πως το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, γιατί η υπόθεση του Μπουζούκη έπρεπε να είχε τελειώσει …χθες! 

Τούτη τη στιγμή ο Μπουζούκης μαζί με τον Εμμανουηλίδη έχουν το μεγαλύτερο potential από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού και η αγοραστική τους αξία μπορεί να …εκτοξευθεί στο προσεχές μέλλον. Αν η εξέλιξη τους είναι αυτή που όλοι περιμένουν, τότε είναι αρκετά πιθανό να μπουν στο μέλλον αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου από ενδεχόμενο πώληση, ενώ η αγωνιστική τους αξία είναι σημαντική και είναι απαραίτητη η παρουσία τους στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Δεν νομίζω ότι ο Μπουζούκης, ακόμα και αν έχει κάνει μόλις μια “γεμάτη” επαγγελματική σεζόν, αξίζει το ποσό που του έχει προταθεί από τον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς και δεν θα γίνει …πλούσιος με λίγες δεκάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω στον τραπεζικό του λογαριασμό, ωστόσο είναι και θέμα ανταμοιβής του παίκτη για τη σεζόν που έκανε και για την όποια προσφορά του στο κλαμπ. Για την ώρα, ο Παναθηναϊκός το μοναδικό πράγμα που έχει καταφέρει είναι να “ξενερώσει” τον ποδοσφαιριστή και να τον βάλει σε μια διαφορετική διαδικασία σκέψης. Πριν από ένα χρόνο, ο Μπουζούκης ήταν με το ένα πόδι στην πόρτα της …εξόδου και έμεινε στον Παναθηναϊκό την τελευταία στιγμή, ενώ τώρα μια απλή συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του έχει γίνει σίριαλ για …ψίχουλα. 

Ήδη έχετε ενημερωθεί από το novasports.gr για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για το νεαρό μεσοεπιθετικό, όμως οι “Αετοί” της Λισσαβώνας δεν είναι ο μοναδικός ευρωπαϊκός σύλλογος που έχει στο …ραντάρ του τον Πρεβεζάνο ποδοσφαιριστή. Ο Μπουζούκης είναι στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να “χάσει” τον παίκτη σε έξι μήνες (τότε θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει), έχοντας τα τροφεία ως μοναδικό οικονομικό όφελος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.