Με Βασίλη Χρηστίδη και Melissa Baker, δουλειά και ενέργεια

Ο σέντερ του Αρη ήταν ένας από τους καλεσμένους στο Basketball Camp του Ganon Baker στα Νέα Μουδανιά και συνέβαλε στη διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος

Ο Βασίλης Χρηστίδης βρέθηκε στο Basketball Camp του Ganon Baker στα Νέα Μουδανιά και έδειξε από κοντά στα παιδιά την πορεία ενός αθλητή και τον τρόπο δουλειάς στο μπάσκετ.
Ο σέντερ του Αρη ήταν ένας από τους καλεσμένους στο καμπ που συνεχίζει την πορεία του έχοντας βεβαίως τις υπογραφές κορυφαίων προπονητών και δασκάλων όπως είναι ο Ganon Baker αλλά και ο Δημήτρης Γαλάνης. 

Παρούσα (σχετική η παραπάνω φωτογραφία) και η Melissa Baker που έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα εξειδικευμένης προπόνησης. Ζήτησε από τα 100 περίπου παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ να δουλεύουν με μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια. 
Σε ό,τι αφορά στον Baker είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές ατομικής βελτίωσης μπάσκετ στον κόσμο έχοντας δουλέψει με κορυφαίους παίκτες του NBA.

Μεταξύ άλλων, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που πρέπει να έχουν δύο παίκτες μέσα στην ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. 

Ο Χρηστίδης από την πλευρά του, έδειξε μαζί με τον Baker ασκήσεις στο παρκέ. Μιλώντας στα παιδιά είπε: “Είστε πολύ τυχεροί που δουλεύετε μαζί με έναν τέτοιο προπονητή, που είναι κορυφαίος στο είδος του. Να ακούσετε προσεκτικά αυτά που σας λένε οι προπονητές και να προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι σαν παίκτες και σαν άνθρωποι. Η προπόνηση είναι το μεγαλύτερο εφόδιο, για να φτάσει κάποιος ψηλά”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.