Ο Μοΐς Κεν είναι οπαδός της Ίντερ

Ο πατέρας του επιθετικού της Γιουβέντους, Μοΐς Κεν αποκάλυψε ότι ο νεαρός φορ είναι οπαδός της Ίντερ!! Επίσης δήλωσε σίγουρος ότι ο γιός του θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα!

Ο πατέρας του επιθετικού της Γιουβέντους, Μοΐς Κεν αποκάλυψε ότι ο νεαρός φορ είναι οπαδός της Ίντερ!! Επίσης δήλωσε σίγουρος ότι ο γιός του θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα!

Με δηλώσεις του σε σάιτ φίλων της Ίντερ ο Μπιορού Ζαν Κεν δήλωσε πως ο γιός του και από τις μεγάλες ελπίδες της Γιουβέντους για το μέλλον στην επίθεση, είναι οπαδός της Ίντερ!

“Στην οικογένεια μας οι περισσότεροι είναι οπαδοί της Μίλαν! Εγώ και ένα από τα αδέρφια του, Γιουβέντους. Εκείνος ήθελε να μας πάει κόντρα και έγινε οπαδός της Ίντερ. Μια μέρα είχαμε βγει βόλτα και του είπα να διαλέξει όποια φανέλα θέλει και αγοράσαμε την φανέλα του Ομπαφέμι Μάρτινς. Μεγάλωσε σαν οπαδός της Ίντερ και δε νομίζω να είχε πρόβλημα να μετακομίσει στο Μιλάνο άλλωστε και όταν έπαιζε στις ακαδημίες της Τορίνο μου έλεγε να τον πάω στην Ίντερ. Αν κάνουν οι νερατζούρι καλή πρόταση δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα” είπε ο πατέρας του νεαρού επιθετικού.

Ο Μπιορού Ζαν Κεν επίσης είπε ότι ο γιος του θα πάρει την Χρυσή Μπάλα μέσα στην επόμενη τετραετία ένω έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον προπονητή της Κ21 της Ιταλίας, Τζίτζι Ντι Μπιάτζο ο οποίος τιμώρησε Κεν και Τζανιόλο για πειθαρχικά παραπτώματα και τους έκοψε από τον τελευταίο αγώνα των Ιταλών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώνεται στα Ιταλικά γήπεδα!!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.