Το PUBG αποκτά narrative mode

Για να δούμε.Ο Glen Schofield, πρώην αντιπρόεδρος των Sledgehammer και Visceral, σκηνοθέτης...

Για να δούμε.

Ο Glen Schofield, πρώην αντιπρόεδρος των Sledgehammer και Visceral, σκηνοθέτης αρκετών Call of Duty και βασικός υπεύθυνος για το Dead Space, τέθηκε επικεφαλής του Striking Distance studio, το οποίο αναλαμβάνει να δημιουργήσει μία narrative εμπειρία για το σύμπαν του PUBG.

Η PUBG Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Schofield θα κτίσει “Μία παγκοσμίου κλάσεως ομάδα από το μηδέν”, για να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει τη νέα αυτή εμπειρία για το παιχνίδι. Το νέο studio θα έχει έδρα το San Ramon.

“Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσω απίστευτα παιχνίδια και μοναδικές ιστορίες. Το κάθε ένα από αυτά σήμαινε πραγματικά κάτι για εμένα. Όλες αυτές οι εμπειρίες θα με βοηθήσουν να φτιάξω μια ΑΑΑ ομάδα με την οποία θα εξερευνήσουμε νέα concepts.”

“Από δημιουργικής απόψεως, η ελευθερία να εξερευνήσουμε το σύμπαν του PUBG με εντυπωσιάζει, δεδομένων των πολλών ιστοριών που δημιουργούνται, οι οποίες ξεπερνούν το battle royale. Η σημερινή είναι μία σημαντική ημέρα για εμένα και χαίρομαι που ξεκινάω το ταξίδι αυτό με την PUBG Corporation.”

Ποιος είναι όμως ο Schofield; Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται για αρκετό καιρό στον χώρο. Υπήρξε σκηνοθέτης των Gex 3D: Enter the Gecko και Blood Omen 2: Legacy of Kain πριν συνεχίσει σας executive στο Dead Space και, λίγο αργότερα, προχωρήσει ως συνιδρυτής της Sledgehammer Games. Δεν μπορούμε φυσικά να παραβλέψουμε ότι έλαβε μέρος και στην σκηνοθεσία των Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Advanced Warfare και Call of Duty: WWII.

Θα τα καταφέρει όμως στο νέο του καθήκον;


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.